facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Slagerij/boerderij Rietveld

Info

Wij zijn een ambachtelijke slagerij met eigen worstmakerij. Wij verkopen elke dag vers vlees en fijne vleeswaren. Ons rundvlees komt van eigen boerderij.



"Ambachtelijke slagerij met eigen rokerij en worstmakerij, sinds 1927. Wij verkopen rundvlees van eigen boerderij genaamd het Rietvelderrund."
Adres: Van tolstraat 41, 2411 BP Bodegraven
Stad: Bodegraven
Route: Van tolstraat 41
Postcode: 2411 BP


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 13:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 07:30 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Keurslager Bodegraven, Gelderblom Bodegraven, BBQ Bodegraven, Boerderij slager, Slager Woerden, Van der Toorn Bodegraven, Slager Voorschoten, Visgilde Bodegraven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kamerling Keurslager, Bodegraven Kamerling Keurslager, Bodegraven 76 meter Heerlijke vleeswaren en een goed humeur.
Slagerij en Partyservice Gelderblom Patrick Bakker Bodegraven Slagerij en Partyservice Gelderblom Patrick ... 938 meter Onvriendelijke behandeling. Blijkbaar te veel moeite om de paketten vd voordeelbonnen...
Recensies
Vanmorgen in een lange rij gestaan om het vlees en vleeswaren te halen voor de kerst. Gezelligheid en kerstsfeer. Je bent snel aan de beurt want de dames werken hard. Hele fijne dagen allemaal en bedankt voor al het lekkers .
Goede stukken vlees voor de BBQ en heerlijke poke bowls
Al meerdere generaties een super slagerij die hun eigen vee nog heeft. Dat zie je niet vaak meer. Hun dry aged vlees is fantastisch en de service en prijs kwaliteit is top. Voor familie in Waddinxveen moeten we altijd fillet American van Slagerij Rietveld in huis hebben! Blijf zo door gaan!
Afgelopen vrijdag de bbq barbacoa.pro bij slagerij rietveld gekocht. Om kwart over 6 in de winkel na goede en enthousiaste uitleg besteld, later op de avond stond hij bij ons in de tuin!! En een prachtig stuk cote de Boeuf meegenomen. Hebben wij een goed pinksterweekend!! Top slager!! Top kwaliteit!! Top service!!
Een geweldige winkel met erg veel keuze. Ontzettend vriendelijk personeel. Altijd bereidt om je vragen te beantwoorden. En get vlees is werkelijk waar geweldig.!
Fijn en behulpzaam personeel. Het vlees is heerlijk echt een mooi uitgebreid assortiment. Ook het wild assortiment is super. Ga zo door! :
Top slagerij waar ik al jaren het beste vlees krijg voorgeschoteld.Geweldige bediening met kennis van zaken ook betreffende bereiden van de verschillende vleessoorten. Verder een prachtig uitgebreid assortiment aan diversen. Een must in Bodegraven
Helaas voor de tweede keer bakje tapenade gehaald die niet vers leek te zijn bel hierover en er word letterlijk gezegd dat komt door de kappertjes sorry maar carppacio hoort niet groen te zijn zeker niet als het sochtends vers bereid is ongeacht of er kappertjes inzitten ik ga voortaan weer naar mijn eigen slagerKamerling erg jammer dat je zo geholpen word is overigens ook niet de eerste keer maar wel de laatste dat ik daar wat gehaald heb
Al 10 jaar mijn vaste favoriete slager. Inmiddels de hele wijk fan gemaakt! Topvlees van eigen boerderij en super service!
Zeer goede slager, goede kennis en mooie producten. Hun loempia's zijn ook erg lekker.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid