facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Slagerij Blokhuis

Slagerij Blokhuis

Info

Gildeslager Blokhuis is een vol ambachtelijk en modern bedrijf. Wij zijn u graag van dienst met zelfgeslacht, eerlijk en regionaal Twents vlees.



"Wij zijn al 3 generaties lang leverancier van heerlijk vlees!"
Adres: Brinkstraat 65, 7591 dn Denekamp
Telefoonnummer: 0541351520
Stad: Denekamp
Route: Brinkstraat 65
Postcode: 7591 dn


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Hapjes Denekamp, Slager Weerselo, Beste slager Almelo, Keurslager Dedemsvaart, Biologische slager Almelo, Online slager Twente, Kosse Oldenzaal, Hapjespan Slager
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Slagerij Kappelhof Slagerij Kappelhof 396 meter Super vlees hele lekkere gril hapjes en zeer voordelig 100% aanrader
Recensies
Medewerker Christel B. neemt het niet zo nauw met de fatsoensnormen. In de winkel BBQ vlees besteld en salade. Jong schoolmeisje helpt mij prima. Zij wil ook de salade voor mij pakken maar mevr.B bemoeide zich er mee en zet haar collega aan de kant. Schept een bak salade vol voor een andere klant die nog buiten in de rij staat te wachten zodat er geen salade meer voor mij was. Dit was een bewuste keuze. Kijkt een keer hooghartig en loopt weer weg. Gewoon in je gezicht onbeschoft gedrag vertonen. Schandalig! Het jonge meisje heeft netjes excuses aangeboden voor de ontstane situatie. Haar treft geen blaam net als de rest van het fatsoenlijke personeel maar ik kom hier nooit weer!
Goede service, vriendelijk personeel. Vlees is super veel keuze. En als je een feestje hebt neem de smulsteen. Echt een aanrader.
Geweldige slager, heerlijk vlees!!
Hele goede slager prima vlees. Proficiat met de prachtige winkel.
Heerlijke salades en vlees! Vooral de homemade huzarensalade is een topper.
Heerlijke vleeswaren BBQ vlees een hele goede slager
Goede slager.
Alles smaakt even lekker
Het vlees was HDP!
Befaamd om de allerbeste rundvleessalade!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid