facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Slagerij Antens

Slagerij Antens

Info

Blijf op de hoogte van ons onderscheidende en ruime assortiment kwaliteitsproducten. Vlees, vleeswaren, salades en vele specialiteiten.

Geschiedenis

Slagerij Antens, De Zaak vol Smaak staat synoniem voor lekker. Alles wat wij maken is bedoeld om u lekker, gevarieerd en gezond te laten eten. Wij hebben lekker veel keuze voor een heerlijke maaltijd, wanneer u zelf uitgebreid wilt koken, voor een tussendoortje of wanneer u visite krijgt. Voor elk moment vindt u bij De Zaak vol Smaak het product of de juiste ingrediënten. Altijd vers, altijd van topkwaliteit en natuurlijk altijd lekker!



"Slagerij Antens is van origine natuurlijk de ambachtelijke slager. De vakman die verstand heeft van topkwaliteit vlees, vleeswaren en vleesspecialiteiten. Ondanks dat ons assortiment veel breder en gevarieerder is geworden, blijven we in de basis natuurlijk nog altijd die ambachtelijke slager."
Adres: Tolbergcentrum 126, 4708 HK Roosendaal
Telefoonnummer: 0165-562615
Stad: Roosendaal
Route: Tolbergcentrum 126
Postcode: 4708 HK


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 07:30 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Slager Roosendaal Lindenburg, Slagerij Gijssel, Slager Roosendaal, Online Slager Roosendaal, Slagerij Oud Gastel, Vleeschmeester Roosendaal, Gourmetschotel Roosendaal, Aanbiedingen Slagerij Antens
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tolbergcentrum Roosendaal Tolbergcentrum Roosendaal 24 meter In Tolbergcentrum heeft een mooi aanbod van winkel voor uw dagelijkse boodschappen, m...
Topslager  Peter van Berkel Topslager Peter van Berkel 3 km Het personeel erg vriendelijk en de eigenaar erg vrolijk. Nette winkel en erg schoo...
Black Horse Black Horse 3 km Wij vonden het weer hardstikke leuk.Fijn om jullie weer tezien allemaal.hopelijk duur...
Maros Roosendaal Maros Roosendaal 4 km Een poosje geleden cornedbeef gekocht, bij thuiskomst stonk deze en leek bedorven, ik...
Proef Lokaal, lekkers uit de buurt Proef Lokaal, lekkers uit de buurt 5 km Proef Lokaal, lekkers uit de buurt, dat zijn Roos &Liek, twee vriendinnen die een uit...
Recensies
Sinds enkele weken bezoeken wij wekelijks de nieuwe zaak van Slagerij Antens in de Tolberg. Wat een fijne zaak, met gezellig en klantvriendelijk personeel en echt heerlijke maaltijden. Vanavond witlof met ham/kaas en aardappeltjes gegeten. Fantastisch lekker! Morgen snel opnieuw halen. Een echte topper op slechts een half uurtje lopen!
Top slagerij, en zeer vriendelijk personeel. Zeer veel keuze en goede kwaliteit. Sinds kort een prachtige nieuwe zaak. Ga zo door mensen.
Over de kwaliteit niets dan goeds, persoonlijk vond ik de oude winkel een gezelligere en leukere uitstraling hebben. Dat je soms even moest wachten vond ik niet erg, kun je nog eens op je gemak kijken. Nu kom je binnen en ligt alles voorverpakt klaar net als of je in de supermarkt bent.
Zijn nog steeds erg klantvriendelijk. En door het jaar heen is het product zeer goed. Echter en dit is mijn maatstaf,de kerst bestelling was afschuwelijk. Ik heb een schotel weggegooid want die was bedorven. En ja dit is al vaker voorgekomen. Kon niks bestellen buiten de bestellijst en laat ik het zo zeggen "wie het kleine niet eert is het grote niet Weert."
Vandaag lamsrack gehaald bij deze slager. Was alleen verkrijgbaar uit vriezer. Oké. Na 3 uur marineren, in de oven en nagaren zoals we dat vaker doen was het resultaat ronduit teleurstellend. Waar de lamsrack normaliter heerlijk mals moet zijn, was hij nu haast droog te noemen. Ook erg veel pezen. Zelfs lamsrack van de Lidl is van betere kwaliteit. We wilden een speciaal gerecht serveren, maar dat is bedroevend slecht uitgevallen. En dat voor €25,- !
Ontzettend veel keuze in verse en kant en klaar gerechten. Veel zelf gemaakte en bedachte vleesgerechten en salades. Mooie uitstraling. Ken geen slager met zoveel keuze in eigen gemaakte producten.
Zeer goede slager, koop hier graag mijn vlees en leuk verkoop personeel
Zeer goede kwaliteit en service. Ook voor gelegenheden.wij rijden er speciaal voor om
Top slager,en vriendelijke personeel
Super kwaliteit en dito service.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Slagerij Antens met het openbaar vervoer


Roosendaal, Tolberg Centrum 180 meter
1
Roosendaal, Tolberg Centrum 190 meter
1
Roosendaal, Heulberg 250 meter
1
Roosendaal, Heulberg 310 meter
1
Roosendaal, Willem Dreesweg 390 meter
1

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid