facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Slager Vogels

Slager Vogels

Info

Slager Vogels uw ambachtelijke slager!

Geschiedenis

Slager Vogels is een vol ambachtelijk bedrijf waar nog vee ingekocht word en dit verder verwerkt word om voor u elke dag een heerlijk stukje vlees op uw bord te hebben.
Bij Slager Vogels kunt u terecht voor uw verse vlees op bestelling via graaggedaan.nl en de specialist in barbecue, hapjespan en catering. Bekijk de website voor meer informatie! www.slagervogels.nl.



"Slager Vogels is een zelf slachtende slager uit Elsendorp bij Gemert.We hebben een vaste samenwerking met boeren uit de directe omgeving en alles word in 1 bedrijf verwerkt tot mooie ambachtelijke producten.Ook voor huisslachtingen, horeca en andere speciale wensen bent u bij ons aan het juiste adres. We doen onze werkzaamheden volgens hoge eisen van de wet en regelgeving. Ook kunt u bij Slager Vogels de ultieme compleet verzorgde barbecue/partypan beleven.We laten uw barbecue/partypan partij van begin tot eind slagen.In onze productie ruimte worden alle producten aan de hoogste kwaliteitsnormen geproduceerd volgend eigen recepturen.Al het eten word netjes op schalen opgediend en bij u in speciale koelboxen bezorgd en opgehaald."
Adres: van Musschenbroekstraat 4, 5424 VB Elsendorp, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0492-352023
Stad: Elsendorp
Route: van Musschenbroekstraat 4
Postcode: 5424 VB


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 15:00 - 18:00
Vrijdag: 15:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Keurslager Gemert, Slagerij Helmond, Beste slagerij Rotterdam, Slagerij Mill, Slagerij Kijkduin, Verdaasdonk BBQ, Slager Bergse Dorpsstraat Rotterdam, Voordeel slager
Recensies
Salger Volgels heeft voor ons een 14 persoons BBQ met alles wat je nodig hebt op locatie geleverd. Super kwaliteit van vlees en verse producten. Echt een aanrader!
Wij komen speciaal uit Heerhugowaard terug voor deze slager. Gourmet en bbq altijd op en top verzorgd, prachtige winkel met ruime keus. Naast vlees ook heerlijk bereide kant-en klaarmaaltijden, bijpassende biertjes, wijnen en borrelhapjes. Geweldig!
Gisteren hebben we een feest gegeven voor familie en vrienden en slagerij Vogels heeft de completen BBQ voor 40 personen geweldig verzorgd! Veel gasten kwamen vragen waar we dat lekkere vlees besteld hadden en ook de salades en het heerlijke !! brood vielen goed in de smaak! Alleen maar complimenten gekregen! Wat wij ook heel fijn vonden is dat ze geen gas BBQ leveren, maar een BBQ met briketten. En de schalen waren allemaal ook erg mooi opgemaakt en het vlees lag met verschillende soorten op 1 schaal wat wij erg handig vonden. Zo hoefde je maar 1 schaal per keer te pakken en kon je de rest in de koeltassen laten zitten tot gebruik. Bedankt slagerij Vogels voor de fijne communicatie en alles op tijd leveren! Bij een volgende feest bestellen we weer bij jullie!
personeel altijd vriendelijk, producten altijd goed! deze slager weet hoe je vlees moet marineren. ik raad het iedereen aan deze winkel te bezoeken of het online te bestellen.
Super kwaliteit van verse producten de uitbreiding van de slagerij met brood etc is een aanrader. Stokbrood zo lekker vers dat maakt je bbq echt wel af. Ook de vacuum verpakte vleesproducten met een ruim assortiment zijn van dezelfde kwaliteit
Vlees besteld voor passen.
Blijkbaar op vakantie, maar dat zonder melding op de site of bij de deur, moesten we horen van een voorbijganger toen we er vlees wilden kopen
Goede slager en heel vriendelijk personeel! Ben heel goed geholpen in de winkel! Ik ga zeker terug!
Lekker vlees uit de omgeving echt n aanrader deze slager
Super kwaliteit en service. Veruit de beste slager uit de wijde omgeving!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid