facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Slager Traiteur Cateraar Hermanussen

Slager Traiteur Cateraar Hermanussen

Info

Slager Traiteur Cateraar Hermanussen heeft als doel om telkens weer een perfecte service en presentatie neer te zetten voor u als klant

Geschiedenis

Sinds september 2016 hebben wij onze winkel in Beuningen geopend.
Met deze website geven wij u graag alvast een indruk van onze specialiteiten geven.

Superieure kwaliteit en een goede service, dat is waar wij voor staan. Wij kiezen uitsluitend voor vlees uit de regio omdat we dan zeker weten dat we u hoogwaardige kwaliteit kunnen aanbieden. Niet alleen ons vlees maar ook onze salades, sauzen en vleeswaren worden gekenmerkt door een ongeëvenaarde smaakbeleving en een aantrekkelijke presentatie. Wij vinden dat alleen het beste goed genoeg is. Alle producten die wij verkopen, komen dan ook alleen van de beste leveranciers uit de regio. Een van deze leveranciers is Vleeshouwerij Coenen, samen met hen selecteren wij altijd het beste stukje vlees voor u.
Verder bieden wij u ook graag een persoonlijke service. Ons personeel is flexibel, vakkundig en denkt zo goed mogelijk met u mee.

Bent u nieuwsgierig geworden? Kom gerust een kijkje nemen in onze winkel, dan helpen wij u graag verder. Het is ook mogelijk om ons telefonisch, via mail en via de website diverse vragen te stellen.



"Onze slagerijen in Overasselt & Beuningen zijn onze trots. Iedere dag doen wij ons uiterste best om de beste ambachtelijke producten te bereiden. Of het nu gaat om een puur stukje vlees, de fijnste vleeswaren, de lekkerste specialiteiten of de heerlijkste maaltijden. Wij gebruiken altijd verse ingrediënten voor het eindresultaat van de beste kwaliteit. Onze passie voor het slagersvak ziet en proeft u zonder meer in onze producten. Bij ons kunt u altijd terecht voor iets meer, dus kom gerust langs in de winkels. Iedere dag staat ons deskundige team klaar om u te helpen en van persoonlijk advies te voorzien!"
Adres: Mauritsplein 3, 6641 Beuningen, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0246753300
Stad: Beuningen
Route: Mauritsplein 3
Postcode: 6641


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:30
Dinsdag: 08:00 - 18:30
Woensdag: 08:00 - 18:30
Donderdag: 08:00 - 18:30
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Hermanussen Overasselt, Hermanussen kerst, Hermanussen buffet, Gourmetschotel Hermanussen, Slagerij Hermanussen Overasselt facebook, Slagerij Hermanussen Overasselt openingstijden, Hermanussen hapjes, Hermanussen BBQ pakket
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ricky's Ricky's 1 km Ricky's is uw evenementen- en partycatering specialist. Of u nu een verjaardag, reüni...
Taarten en meer door Lisa Taarten en meer door Lisa 100 km Héérlijke plek! Goeie koffie en vurrukkuluk gebak! Voor je zintuigen een fijne sfeer!...
Recensies
ik heb net voor €30 aan broodjes gehaald. hele slechte kwaliteit, vlees zag er onsmakelijk uit, met zelfs haar resten erin! onvriendelijke service en wilde geen oplossingen bieden voor dit probleem!
Net 3 broodjes gehaald, slecht belegd. Zat zelfs een haar in het beleg. Hermanussen gebeld , onvriendelijke man die aangeeft er voortaan op te letten. Ik heb aangegeven dat ik dit geen oplossing vond. Hij zei: ik ga geen nieuwe broodjes geven.
Wij zijn erg vriendelijk geholpen en de zaak zag er schoon uit. We hadden een broodje gehaktbal en een broodje boerenspek en hadden voor €3,75 per broodje niks te klagen!
Deze slager is ooit goed begonnen. Vandaag gehakt gehaald, veel harde stukjes. Deel van het vlees komt uit de vriezer etc. Broodjes zijn kwa prijs/kwaliteit wel goed.
Netjes opgelost!
In het begin een van de beste broodjes, in de afgelopen maanden steeds slechter. Broodjes slecht belegt, niet altijd beleg op voorraad, dun gesneden vlees en slecht opgeleid personeel. Erg jammer
Hier voor het eerst naartoe gegaan ivm goede verhalen. Broodjes gierig belegd voor de prijs. Neem geen salades! Deze hadden allen een uitgedroogde korst bovenop, was geen verse! Ik weet niet of ik hier nog eens kom, je hebt immers geen tweede kans om een eerste indruk te geven.
Heerlijk groot en goed belegd broodje voor maar 3,75! Vriendelijk geholpen, zeker voor herhaling vatbaar.
Van plan een broodje hier te kopen? Wees bereid om € 7,50 te betalen voor een triest belegd broodje. Niet, goedkoop lang wachten.
Ieeeee, ik zag een medewerker hoesten op de vleeswaren die ze aan het snijden was. Ze gaan ook weleens vroeger dicht, zelfs een half uur meegemaakt... Sta je daar voor niks voor een dichte deur
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid