facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Slager Molenaar

"Wij zijn een vol ambachtelijk familiebedrijf waar kwaliteit en service onze belangrijkste pijler is. Wij staan voor eerlijk en heerlijk vlees met een verhaal.Naast ons aanbod van vers vlees en vleeswaren zijn wij ook gespecialiseerd in BBQ en buffetten."
Adres: Dorpsstraat, Schoonrewoerd
Telefoonnummer: 0345641246
Stad: Schoonrewoerd
Route: Dorpsstraatop zoek naar gerelateerd: Slagerij Molenaar, Traiteur Vianen, Keurslager, Eisbein opwarmen, Barten vleeshandel, Vleesboerderij Barten Facebook, Eisbein kopen, Vleesboerderij Bruchem
Recensies
Deze slagerij is wel zo ontzettend klantvriendelijk! Je wilt op zaterdag een kant--en-klare maaltijd kopen om na een lange wandeldag in je b&b op te warmen - op een andere manier kun je in Coronatijd niet warm eten - , maar de slagerij sluit om 15.00 uur op zaterdag. Maar geen enkele moeite, ver na sluitingstijd kun je even opbellen, en kun je toch nog de heerlijke maaltijd afhalen. En vervolgens wordt nog aangeboden je even naar de B&B te rijden, want het is al donker, en langs die dijk is het dan niet zo fijn meer lopen. Buitengewoon klantvriendelijk dus!
Top slager! Heerlijke ambachtelijke producten. Daar rij ik graag een eindje voor om.
Super slager fantastische bediening
Leuke winkel, vriendelijk personeel.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Slager Molenaar.

Schoonrewoerd slagerij

openingstijden, locatie, vervoer. Dorpsstraat kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Slager Molenaar adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Slager Molenaar. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Slager Molenaar delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
D Molenaar D Molenaar 421 meter
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid