facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Slager Ben Doorn

Slager Ben Doorn

Info

KAMPWEG 38,3941 HJ Doorn
0343-412253
openingstijden: maandag tot vrijdag van 8.30/18:00 zaterdag van 7:00/16:00

Geschiedenis

Slager Ben wil zijn klanten laten genieten van eerlijk, verantwoord en lekker eten van de beste kwaliteit. Hij werkt daarom het liefst met biologisch en scharrelvlees van boeren uit de regio. Duurzaam vlees met een duidelijke herkomst. Ben laat zijn klanten in zijn slagerij het slagersambacht zien, proeven en beleven. Zichtbaar voor iedereen maakt hij zijn vleesproducten met verse kruiden en puur natuurlijke ingrediënten in de slagerij aan de Kampweg in Doorn.

Adres: Kampweg 38, 3941 HJ Doorn
Telefoonnummer: 0343-412253
Stad: Doorn
Route: Kampweg 38
Postcode: 3941 HJ


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00
Zaterdag: 07:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Boeren slagerij, Kerstdiner Slager, Kerst Slager, Slager Zeist, Wild Slager, Maarnse Slagerij, Scharrelvlees kopen, Sucadelappen recept Keurslager
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cucinamagia Cucinamagia 407 meter kookworkshop, koklessen, catering, italiaans, eten, vegetarisch,
Van Teylingen Catering & Events Van Teylingen Catering & Events 852 meter Walking diner voor 30 gasten. Goed verzorgd, leuke en ontspannen service, goed bij el...
Lekker & Gul Lekker & Gul 945 meter Arabische & Iraakse catering en kookworkshop
Recensies
We kochten voorgegaarde shortrib en wilden hem dezelfde dag nog eten bij de lunch. Nadat we hem in de oven opgewarmd hadden, bleek de shortrib bedorven te zijn en ontzettend te stinken. Het stonk zelfs zo dat mijn vrouw misselijk werd. We belden de slagerij en meldden dat het niet meer goed was. Ze zouden het uitzoeken en ons terugbellen. Meer dan drie uur later kregen we een telefoontje dat de shortrib inderdaad niet meer goed was. Voor de moeite kregen we het aankoop bedrag van de shortrib terug. We zijn erg teleurgesteld in 1: de bedorven shortrib van normaliter een fijne slager en 2: de relatief nonchalante reactie vanuit de slager toen bleek dat hun product bedorven was. Hoeveel we eerder prima ervaringen hadden bij deze slager, komen we er vanaf vandaag niet meer terug.
Top Service !!! We kregen de bestelling online niet voor elkaar, telefonisch helemaal top geregeld door Slager Ben. Bedankt !
Als ik nog vlees at ging ik hier heen! Hoge kwaliteit en vriendelijk personeel.
heerlijke biologische specialiteiten
Een perfect op maat geleverde bbq schotel. Heerlijk vlees!!!
Goed maar erg duur
Geweldige slagerij
Vertaald door Google Geweldige winkel, heerlijke producten en vriendelijke service. Alles in een. Origineel Great shop, delicious products and friendly service. All in one.
Vertaald door Google Slagerij met verkoop van diverse soorten vlees en vleeswaren. Origineel Butchery selling various kinds of meat and meat products.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid