facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Slaaptextiel

Slaaptextiel

Info

Slaaptextiel.nl heeft het grootste assortiment in beddengoed en woontextiel van de Benelux. Dekbedovertrekken, hoeslakens, kussens, dekbedden, klamboes, boxsprings en nog veel meer. Eenvoudig online bestellen, snelle levering en achteraf betalen.

Geschiedenis

Welkom bij Slaaptextiel.nl!

Uw webshop voor dekbedovertrek, dekbedden en beddengoed

De specialist in beddengoed, badtextiel, kinderkamer inrichting, en tevens alles voor de babykamer met de bekende merken zoals Jollein, Anel, Taftan en Hiccups. Wij leveren een breed assortiment aan dekbedovertrekken en accessoires voor de slaapkamer zodat er altijd een kans van slagen is.

Meer dan 1000 verschillende motieven dekbedovertrekken in de mooiste kleur schakelingen. Zoek eenvoudig met ons filter zoeksysteem wat u vind bij volwassenen onder de categorie dekbedovertrekken, hier kunt u gemakklijk zoeken op kleur, maat, dessin, merk en prijs.

Bij Slaaptextiel vind u alle top merken op het gebied van bedtextiel zoals Essenza, Pip Studio, Walra, Beddinghouse, en Damai, tevens leveren wij ook een uitgebreide collectie dekbedden en hoodkussens en niet te vergeten een prachtige collectie Klamboes.




Alle Topmerken bedtextiel bij elkaar

Aquanova: Levert originele producten voor uw bad- en slaapkamer waarmee u aan uw inrichting een persoonlijke en bijzondere noot kunt geven: handdoeken, badjassen, badkameraccessoires, badmatten, douchegordijnen, zeepjes en andere producten voor de persoonlijke verzorging, dekbedovertrekken en nachtkleding. Al onze producten zijn met elkaar in kleurharmonie. Een deel van ons assortiment wordt onder licentie van Walt Disney® en UFS (Peanuts)® vervaardigd.

ariadne at Home: Prachtige collectie beddengoed aan elk detail is aandacht besteed: van de borduursels op de dekbedovertrekken tot de prints op de luxe verpakkingen. Het beddengoed combineert de uitstraling van Ariadne at Home met het kwaliteitsgevoel van BeddingHouse. Een pracht collectie! van dekbedovertrekken met bijpassende spreien en kussens.

Babette: Knijn. Koei. Liefebees. Kikker. Grappig getekende dieren spelen de hoodrol in de aanstekelijke fantasiewereld van Babette Harms. Haar eenvoudige lijntekeningen ogen kinderlijk, maar zijn allesbehalve kinderachtig. Deze zijn leverbaar in dekbedovertrekken, sierkussens en accessoires.

Beddinghouse: heeft een breed assortiment dekbedovertrekken. U kunt kiezen voor klassiek, modern, romantisch maar ook voor heel basic. De dekbedovertrekken van Beddinghouse worden van verschillende soorten katoen gemaakt, gewoon katoen maar ook 100% katoen satijn. Zo is er voor ieder wat wils. Beddinghouse maakt dekbedovertrekken in de standaard maten maar ook in de extra lange lengtemaat van 260cm lang.


Cinderella dekbedovertrekken al meer dan 50 jaar een begrip in Nederland op het gebied van kwalitatief hoogwaardig bedlinnen. Een dekbedovertrek van Cinderella staat voor kwaliteit en een modieuze uitstraling. Cinderella is vooral heel bekend van de dekbedhoezen met vrolijke en frisse bloemmotieven. Ook zeer trendy zijn de Cinderella Slaaptassen. De slaaptas bevat een 4-delige luxe bedlinnenset en bestaat uit een dekbedovertrek, slo(o)p(en), sierkussen(s) en bedloper.

Clayre & Eef staat bekend om zijn prachtige exclusieve patchwork Quilts, beddengoed en bijpassende sierkussens in landelijke stijl. De Quilts van Clayre & Eef zijn handgeweven en uniek.


Cottonfield dekbedovertrekken, deze tijdloze dessins krijgen een extra touch door het gepatchte canvas logo,s, stijlvolle stickels zie je terug in zowel in de dekbedovertrekken, handdoeken en de zachte, kwalitatief hoogwaardige Cottonfield badjassen. Een lifestyle label met een nautisch en sportief thema, strepen en ruiten in stoere kleuren gemaakt van een hoogwaardige katoen.De dekbed-en badlijn geinspireerd op de casual American jeans-en sportwear, ook wel bekend als College Style.

Covers & Co dekbedovertrekken zijn expressief en jong in vrolijke kleuren, uitbundige dessins. Covers & Co richt zich op een jong en eigenzinnig publiek met een gevoel voor modische bedtextiel kleuren en een eigen stijl. Het kenmerk van Covers & Co zijn rood- en rozetinten, combinaties van blauwtinten en kleurrijke ritmische prints. De dekbedovertrekken van Covers & Co zijn gemaakt van 100% katoen hebben een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding

Cozz linnengoed is een nieuw en Hollands merk. De dekbedhoezen en sierkussens van Cozz zijn geprint met vrolijke patronen, uitbundige kleuren en met name de tulp weerspiegelen de 100% Hollandse oorsprong van het merk en zijn kenmerkend voor Cozz. Door het slimme gebruik van herhaling in patronen en kleuren zijn alle producten uniek, maar toch perfect met elkaar te combineren.

Damai dekbedovertrek, dit staat voor kwaliteit en stijlvolle dessins, een breed assortiment aan hoeslakens, flanellen dekbedovertrekken, mooie satijnen dekbedovertrekken.

De mooiste klamboes en kinderklamboes.

Bij slaaptextiel vind u de meest uitgebreide collectie klamboes, muskietenetten en hemeltjes voor de babykamer. Een klamboe beschemt u kind tegen de muggen en ook heeft een klamboe ook een decoratieve uitstraling. De 1001 sprookjes klamboes van het merk Colorique met een rand van handgemaakte sari vlaggetjes zijn een sieraad voor de kinderkamer. Klamboe kinderen van Taftan zijn er ook in veel mooi gekleurde uitvoeringen zowel rond als rechthoekig.

"Beddengoed" voor de kinderkamer

Zoekt u een dekbedovertrek voor de kinderkamer dan heeft Slaaptextiel een zeer grote keuze, wat voor dekbedovertrek u ook zoekt bij Slaaptextiel zult u altijd slagen, u zoekt gemakkelijk een dekbedovertrek voor de juiste keuze, doordat deze dekbedovertrekken onderverdeeld zijn in categorieen.

Dekbedovertrek Jongens (ook weer onderverdeed in categorieen)
Dekbedovertrek Meisjes (ook weer onderverdeeld in categorieen)
Dekbedovertrek Dieren
Dekbedovertrek Teken/Film/Stripfiguur
Dekbedovertrek Unisex (zowel voor jongens en meisjes)
Dekbedovertrek Nijntje/Hello Kitty
Slaapkamer Bedden voor de Kinderkamer

Slaaptextiel verkoopt smeedijzeren bedden van Little Planet en siersmederij Diss een gesmeed bed van Siersmederij Diss is zo’n uniek stukje handwerk. Ieder bed wordt met zorg door de smid gemaakt met oog voor detail volgens oude tradities. De smeedijzeren bedden en accessoires van Siersmederij Diss zijn massief en van de allerhoogste kwaliteit.
Het is Nederlands vakmanschap in een moderne uitvoering, een sieraad voor de kinderkamer.



Decoratie Kinderkamer

Bij Slaaptextiel kunt u ook terecht voor de inrichting van de kinderkamer en babykamer, zoals gordijnen, lampen, sierkussens en accessoires. Wij hebben ons assortiment zo samen gesteld dat u een complete kinderkamer helemaal kan aankleden in de zelfde style, toonaangevende merken hiervan zijn Taftan, Hiccups, Jollein, Anel en lief!

Hoeslakens in alle maten en kleuren

Spilthoeslakens: Bij Slaaptextiel heeft een zeer ruim aanbod van hoeslakens, bent u ook altijd op zoek naar die ene hoeslaken dan bent u bij Slaaptextiel aan het goede adres. Wij verkopen splithoeslakens zowel voor een topper matras dit zijn splitopper hoeslakens en voor een gewoon matras de splithoeslaken, deze splithoeslakens zijn er in verschillende materialen, splithoeslakens zijn speciaal voor verstelbare matrassen, hoeslakens topper met split zijn een uitkomst .

Topperhoeslakens: Ook hebben wij een zeer mooie collectie topdek hoeslakens, deze hoeslakens topper zijn er in katoen en jersey.

Boxspringhoeslakens: Verder in het assortiment speciale boxspring hoeslakens en waterbed hoeslakens, en niet te vergeten de hoeslaken 210 en hoeslaken 220 uitvoering.

Richtlijnen voor aankoop Beddengoed

Bij Slaaptextiel kunt u voor alle maten beddengoed terecht, tegenwoordig is er een verscheidenheid aan maten te krijgen. Daarbij is het beddengoed ook nog soms in een XL uitvoering van 260cm lang, ideaal voor waterbedden, boxsprings, en voor XL bedden.

Beddengoed baby 70 x 100cm
Beddengoed ledikant 100 x 140cm
Beddengoed junior 120 x 150cm
Beddengoed 1-persoons 140 x 200/220cm
Beddengoed 2-persoons 200 x 200/220cm
Beddengoed Lits-jumeaux 240 x 200/220cm
Beddengoed Lits-jumeaux XL 270 x 200/220cm
Beddengoed baby is er voor de wieg en de kinderwagen, dit beddengoed is te verkrijgen in de maten 60 x 80cm, 70 x 100cm en 80 x 80cm.

Beddengoed Ledikant worden aangeboden in de maten 100 x 135cm en de maat 100 x 140cm, Slaaptextiel heeft ook leuke dekenhoezen in de maat 100x150cm hier past een deken in.

Beddengoed Junior 120 x 150cm tegenwoordig is hier een zeer ruime keuze in te vinden, voor de kinderen die te klein zijn geworden voor het ledikant en nog net iets te groot voor een 1-persoons bed.

Beddengoed 1-persoons 140 x 200cm voor een matras van 70 t/m 90 cm breed.
Beddengoed 2-persoons 200 x 200/220cm voor een matras van 120 t/m 140 cm breed.
Beddengoed Lits-jumeaux 240 x 200/220cm voor een matras van 160 t/m 180 cm breed.
Beddengoed Lits-jumeaux XL 270 x 200/220cm voor een matras vanaf 200cm breed
Dekbedden- Dekbed-Dozendekbed-Wollendekbed

Slaaptextiel heeft een zeer ruime keuze aan dekbedden, wij verkopen de hele Ducky Dons collectie dekbedden en kussens, ook in ons assortiment de gehele Cinderella Bedding collectie. Voor een wollen dekbed is TexelWool een aanrader.

Cinderella Bedding Dekbedden: U kent Cinderella Bedding ongetwijfeld als trendsetter van modieus bedtextiel. Deltex is de producent van de dekbedden en hoofdkussens van dit bekende en vertrouwde Nederlandse merk en heeft ruim 45 jaar ervaring. De 2010 Cinderella Bedding by Deltex collectie kenmerkt zich in deze hectische tijd opnieuw door innovatie, kwaliteit en een gunstige prijsstelling.

Ducky Dons Dekbed: Deze dekbedden worden volledig in Nederland geproduceerd, toonaangever van donzen dekbedden en hoofdkussens, het wassen van de veren en het dons tot het vullen van de dekbedden en hoofdkussens. Dit gehele productieproces voldoet aan de strengste Europese normen en staat onder controle van de Voedsel en Waren Autoriteit (VWA). Hierdoor bent u verzekerd van hoogstaande kwaliteit en dus optimaal slaapcomfort.

TexelWool Dekbed: De slaapcollectie van TexelWool garandeert een gezonde nachtrust. De dekbedden, futons, onderdekens en kussens zijn gevuld met echte Texelse schapenwol. Wol is één van natuur zijn mooiste producten en is de basis voor het fijnste natuurlijke slaap comfort. Wollen dekbedden, onderdekkens hebben vele voordelen, maar een van de belangrijkste voordelen is dat het ademt. Dit zorgt ervoor dat het warm in de winter is en in koel in de zomer. Wollen Dekbedden zijn anti-allergisch. Bovendien weerstaat ze vuil en vlekken.

Zomer Dekbed: De zomer aangebroken? Natuurlijk wil je dan niet onder een te warm dekbed liggen. In onze dekbedshop vind je speciale zomer dekbedden van lichte ademende materialen zodat je wel lekker onder een dekbed kunt slapen maar het niet al te warm hebt. Zomer dekbedden zijn te verkrijgen in verschillende materialen van katoen, zijde, wol en dons. Er zijn zowel zomerdekbedden te verkrijgen voor een ledikant of junior bed.

Adres: Krelis Louwenstraat 1-C09, 1055KA Amsterdam
Telefoonnummer: 0207730994
ln.leitxetpaals@ecivresnetnalk
Stad: Amsterdam
Route: Krelis Louwenstraat 1-C09
Postcode: 1055KA


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 16:00
Dinsdag: 10:00 - 16:00
Woensdag: 10:00 - 16:00
Donderdag: 10:00 - 16:00
Vrijdag: 10:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: slaaptextiel.nl kortingscode, slaaptextiel klamboe, slaaptextiel leeuwarden, slaaptextiel vacature, slaaptextiel reviews, slaaptextiel nieuwsbrief, slaaptextiel baby, jannie slaaptextiel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bakkerij bos en lommerplein Bakkerij bos en lommerplein 431 meter Gewoon goed !.
Gordijnopmaatnl Gordijnopmaatnl 442 meter Gordijnen
Labeldeluxe Labeldeluxe 445 meter Het is maar dat ik ook 1 ster moest aanvinken om een review te achterlaten maar zelfs...
Rijkhoff Banket Rijkhoff Banket 458 meter Voor beste heerlijke gebakjes in Amsterdam kom ik zeker bij bakkerij Rijkhoff, hele p...
Kwaliteitsslagerij Witte Kalf Kwaliteitsslagerij Witte Kalf 462 meter Heerlijk vlees en vriendelijk personeel. Probeer een stukje van de gekruide worst ook...
Winkelgebied Bos en Lommer Winkelgebied Bos en Lommer 465 meter In het hart van Amsterdam West een grote diversiteit aan winkels op de Hoofdweg, Bos ...
StartUp Box. StartUp Box. 659 meter StartUp Box., van studenten voor studenten. Wij helpen je van je nieuwe huis een thui...
Winkel Glutenvrij Winkel Glutenvrij 832 meter Super knusse winkel met veel variërende verse gebakjes en andere lekkere dingen zoals...
SPAR City Sloterdijk SPAR City Sloterdijk 910 meter Erg duur, wat je kan verwachten op zon locatie, maar 180% van de prijs van het produc...
Hajar Paleis Hajar Paleis 915 meter Super fijne winkel! Ik koop er jaren lang hoofddoeken, jurken, speldjes en andere din...
FISH TALES by Bart van Olphen FISH TALES by Bart van Olphen 931 meter Teleurgesteld, ik koop wel vaker vis van jullie in de supermarkt. Nu laatst wilde ik ...
USfoodz USfoodz 938 meter Verschrikkelijke ervaring! Mijn bestelling is volgens de klantenservice twee keer ver...
Living Stories Living Stories 985 meter Mooie producten en perfecte service
Diva Wonen Diva Wonen 1 km Op zoek gegaan naar een bedrijf dat mij kon helpen met de totaal inrichting van mijn ...
Salmari Salmari 1 km Salmari... lekker donker, zwart en smeuïg. Alsof er een engel met een soa op je tong ...
Africa Fashion Week Amsterdam Africa Fashion Week Amsterdam 1 km OFFICIAL AFRICA FASHION WEEK AMSTERDAM CELEBRATES CULTURE, DIVERSITY & PRIDE
Albert Heijn Jan van Galenstraat Albert Heijn Jan van Galenstraat 1 km Een leuke en compacte en nette supermarkt in Amsterdam, met acties en bonus aanbiedin...
Rataplan Amsterdam Rataplan Amsterdam 1 km Kringloopwinkelen op zijn leukst!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid