facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Slaapstijl

Slaapstijl
Adres: Edisonstraat 40 , Zevenaar 6902 PK, NL
Telefoonnummer: 0316 333 229
Stad: Zevenaar
Route: Edisonstraat 40
Postcode: 6902 PK


Recensies
Sinds vorige maand nieuwe matrassen van Slaapstijl en wat een slaapgenot!! We zijn uitstekend geadviseerd en niets was te veel. Hier wordt duidelijk tijd voor je genomen en met je meegedacht. Slaapstijl heeft verstand van goed slapen en lekker gezond liggen, dat is wel zeker. Bedankt voor de super begeleiding en hoe er is omgesprongen met onze "eisen". Daardoor hebben wij nu top matrassen!! Bedankt.
Beste potentiële kopers van een bed of beddengoed! Wij kunnen u Slaapstijl van harte aanbevelen. Goede service, eigenaar luistert goed naar de wensen van de klant. Voor ieder budget is er een perfect product verkrijgbaar met de juiste kwaliteit-prijs verhouding.Mooie zaak en nogmaals vriendelijke, snelle, warme service met persoonlijke touch. Dus overweegt u een bed te kopen, ga zeker naar Slaapstijl Verzekerd van een goede nachtrust. Wij slapen iedere nacht als roosjes evenals onze kinderen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid