facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Slaapspecialist De Bedweter

Slaapspecialist De Bedweter

Info

De Bedweter is een beddenspeciaalzaak dat gevestigd zit in Lunteren. Een écht familiebedrijf, waar service hoog in het vaandel staat.

Geschiedenis

Familiebedrijf
Na dat in 1992 de deuren van de Bedweter zijn geopend in Lunteren door Nico en Helma Wolfswinkel is het snel gegaan. Na ruim 20 jaar is de Bedweter niet meer weg te denken in Lunteren en omgeving. In de begin jaren waren ook de familieleden zeer actief binnen het bedrijf. Tegenwoordig met twee zonen en een neef in het bedrijf, kunnen wij spreken van een écht familiebedrijf.

Winkel
Bij het betreden van de Bedweter, treft u een ruim opgezette winkel waar de bedden prachtig zijn opgemaakt in de nieuwste woonkleuren. Mocht u nog zoekende zijn naar een vernieuwende style in uw slaapkamer, wordt u overspoeldt met leuke ideeen. Veder in de winkel staat een ruime keuze uit verschillende slaapsystemen zoals; M Line, Carpe Diem, Matrair, Boxsprings en nog tal van andere soorten. Er is ook nog een beneden verdieping met slaapkamers, kasten van o.a. Nolte en een groot assortiment kinderkamers van Life Time en Alta.

Service
Wij bezorgen en plaatsen kostenloos alles zelf. Het grote voordeel is dat wij u als klant kennen en precies weten hoe u het wilt hebben. Wij zijn zeer flexibel met het plannen van bezorg afspraken, zo kunnen wij het voor u zo gunstig mogelijk inplannen op de dag en tijdstip dat u het uitkomt. Mocht het zo zijn dat iets niet helemaal naar wens is, kunnen wij vaak de zelfde dag nog kostenloos langs komen om service te verlenen. Een goede service staat bij ons voorop!

Samenwerking met de fysiotherapeut.
De klant staat bij ons voorop. Vooral de klant met lichamelijke klachten. Om deze klant/patient zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn in het verminderen of genezen van lichamelijke klachten; zoals rugpijn, nekpijn of schouderklachten, werken wij samen met Fysio Zuidereng te Ede en Fysio SC Muskens te Lunteren. Door deze samenwerking gaan wij dieper in op de oorzaak van bijv. uw ruchklachten.

Klantbeoordelingen
Wij zijn erg trots op onze klantbeoordelingen. Bekijk de meningen van onze klanten: www.bedweter.nl/reacties/

Tot slot
Bij de Bedweter kunt u goed terecht voor een bed voor elke leeftijd. Wij geven u een zo goed en eerlijk mogelijk advies over wat het beste bij u past. Daarnaast is de goede service die wij al meer dan 21 jaar verlenen zeer belangrijk.

Adres: Dorpsstraat 63, 6741 AB Lunteren Lunteren
Telefoonnummer: 0318-486007
Stad: Lunteren
Route: Dorpsstraat 63
Postcode: 6741 AB Lunteren


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Bedweter boxspring, Bedweter review, Beddenspeciaalzaak Groningen, Beddenspeciaalzaak Amersfoort, Beddenspeciaalzaak Breda, Sleepfast, Beddenspeciaalzaak Apeldoorn, Beddenwinkel
Recensies
Proefkussen meegekregen na goed te zijn geholpen. Dat bevalt. Na een week terug om t om te ruilen voor het nieuwe kussen. Proeflussen wordt door een jongen meegenomen trap af om vervolgens weer te verschijnen met… precies hetzelfde kussen. Geen plastic om t kussen of iets anders waardoor je t gevoel hebt dat je een nieuw kussen hebt gekocht. Later thuis gebeld om uit te leggen dat ik best wil geloven dat dit een nieuw kussen is maar dat er wel wat kan worden gedaan met de “klantbeleving”. Meisje dat ik sprak gaf aan dat proef kussens altijd achter de kassa worden neergelegd maar dat dit zeker een nieuw kussen is, maakte het verhaal niet beter..
Hier krijg je nog persoonlijk advies. De verkoper nam ruimschoots de tijd voor ons, ondanks dat we voor matrassen kwamen. Het maakt niet uit; klant is koning, en daardoor hebben we wel 2 Emma matrassen gekocht.
Mooie zaak, aanbod is reuze en erg goed geholpen die dag door Rob en José.
Wat een mooie zaak. Super vriendelijk personeel. Behulpzaam en service staat hier hoog in het vaandel. Kwalitatief en hoogwaardige bedden en toebehoren.
6 jaar geleden hier een matras gekocht. Ik sliep de laatste tijd slecht en ben naar de winkel gegaan voor een nieuw matras. Zij vertelde mijn dat het oude nog goed moest zijn en zouden de volgende dag langs komen. Ze hebben de bedbodems opnieuw afgesteld en sinds die tijd slaap ik weer als een roos. Wat een top service en kosteloos. Vind dit echt geweldig. Hartelijk dank.
Ook wij zijn uitstekend geholpen bij de aankoop van ons bed en de matrassen. In het begin lukte het bij mij niet zo goed, maar na hun deskundig advies is het prima.
Uitgebreid uitstekend advies gekregen, ze nemen echt de tijd om al je vragen goed te beantwoorden. Ook super goede service om alles in orde te maken, ik ben helemaal tevreden!
Uitstekend geholpen, echte specialist met meerdere merken, met goed advies op maat. Service van een speciaalzaak, met de prijzen van een goedkope webshop. Zeer aan te bevelen!
Er wordt goed de tijd genomen om het juiste bed uit te zoeken. We slapen heerlijk op onze nieuwe boxspring.
Wat een fantastisch bedrijf. Je wordt heel erg goed geadviseerd in de winkel en niks is te gek. Ze denken echt overal over mee. Service is super goed. weer is niks te gek met proef liggen op matrassen en omruilen van matrassen. Wij zijn vaste klant en sturen familie en vrienden ook naar de winkel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid