facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Slaapkenner Lisse

Slaapkenner Lisse

Info

Slaapkenner Lisse, een slaapspeciaalzaak waar service en aandacht hoog in het vaandel staan.En al voor een betaalbare prijs kwaliteitsbedden te koop zijn.

Adres: Kanaalstraat 94-98, 2161 JP Lisse
Telefoonnummer: 0252433084
Stad: Lisse
Route: Kanaalstraat 94-98
Postcode: 2161 JP


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 17:30
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Beddingshop Lisse, Beddenzaak Noordwijkerhout, Slaapkamer van Lisse, De Slaapkenner collectie, LinkerLisse, Beddenwinkel Katwijk, Beter Bed, Showroommodellen bedden uitverkoop
Recensies
Geweldige service! Zelfs na meer dan 25 jaar, na een aankoop bij Linker is er tot 2 x toe heel veel moeite gedaan om een defect onderdeeltje nog te kunnen leveren, waar ik zelf al geen hoop meer op had. Dit ook nog eens heel snel en ook nog eens zonder kosten. Geweldig! Ook heel vriendelijk te woord gestaan en geholpen!
Zeer deskundig advies! Tip: maak een afspraak van tevoren of kom op een dag dat er geen/weinig klanten zijn. De adviseuse nam zéér ruim de tijd voor ons.
Zeer nette beddenzaak. Goed geholpen in de winkel. Bed werd keurig op tijd gebracht op afgesproken tijd. Helaas, bleek een van de matrassen niet de juiste keuze bleek te hard. Dit werd keurig opgelost door de winkel en binnen enkele weken werd tegen een kleine vergoeding opnieuw keurig op tijd het matras omgeruild. Top service!
Je krijgt goede, persoonlijke hulp bij het uitzoeken van een bed en toebehoren. Fijne zaak, met goede service!
Goede informatie over anti allergische lakens en kussens. Groot assortiment dus prima geslaagd.
Slechte service. Het is dat ik echt wat nodig had en dat er in Lisse niet veel andere keus is qua winkel. De wat oudere dame die ons hielp was totaal niet vriendelijk en ik had het idee dat ze ons liever kwijt dan rijk was, ook al was het niet druk. Dat verwacht je zeker niet in een winkel waar alles redelijk aan de prijs is. Ik zou niet meer terug gaan of de winkel aanraden.
Prima advies gekregen verleden jaar bij de aanschaf van een top bed. Bij levering top service gekregen. Recentelijk had ik een defect geconstateerd en gemeld. Er werd snel gehandeld en het probleem is direct verholpen. Erg tevreden over het advies en de service.
Zeer vakkundig en professioneel geholpen. Een winkel waar service hoog in het vaandel staat. Voor goede matrassen of bedden is deze winkel zeker aan te bevelen!
Wauw!!! Supersnelle service. Terwijl ik nog wacht op de mail dat kussen verzonden is, staat ie al voor mijn deur!!!! Welterusten
De slaapkenner doet zijn naam eer aan! Vriendelijk en kundig personeel! Er werd alle tijd voor ons genomen en naar onze wensen werd goed geluisterd! Wij zijn erg tevreden en slapen heerlijk op ons nieuwe bed en kussen! Top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid