facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Slaapidee Slaapkamers Nunspeet

Slaapidee Slaapkamers Nunspeet

Info

Al jaren de slaapspecialist van de Veluwe.
Met een ruime keuze uit ledikanten, boxspring, linnenkasten, matrassen, textiel en hoofdkussens.

Adres: Ds. Martiniuslaan 8, 8071GW Nunspeet (gemeente)
Telefoonnummer: 0341256721
Stad: Nunspeet
Route: Ds. Martiniuslaan 8
Postcode: 8071GW


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Slaapidee Nunspeet outlet, Beddenzaak Nunspeet, Slaapidee boxspring, Slaapidee matrassen, Slaapidee Apeldoorn, Bedden Apeldoorn
Recensies
Wat een verademing om op deze manier een goed advies te krijgen in je matraskeuze. Wij troffen Marcel: een kanjer in zijn vak. Eerst een paar vragen beantwoord en daarna: proefliggen. Daarbij viel meteen op dat hij arendsogen heeft. Marcel ziet direct of de houding zoals je ligt, goed is of niet. Hij kan in detail beoordeling of de ondersteuning op diverse plekken goed is. Geen moeite is hem teveel. Hup, matras er af, andere er op: ligt deze beter? Zo krijg je goed inzicht en wordt het steeds duidelijker welke kant het opgaat. Gelukkig ook wat foto's mogen maken om verschillende mogelijkheden beter te onthouden. Maar ja: bij zoiets moet je niet over één nacht ijs gaan. Dus: we sliepen er nog een nachtje over -op de 'oude' matras- en de volgende dag terug. Opnieuw met zijn hulp diverse mogelijkheden besproken. Daarbij ook zéker rekening gehouden met verschillend gewicht tussen ons en voorkeur voor steviger of juist wat soepeler liggen. En jawel: bestelling geplaatst. Nog wel 'even' wachten op levering, maar dat komt goed. Oh, ja... en niet bij de deur afgeleverd, maar keurig boven op ons bed gelegd en de oude meegenomen. Hoe tevreden kun je zijn? Enorm, dus..
Vorige week hier even binnengestapt... Verkoper Richard hielp ons. Wat een geweldige uitleg hebben we hier gehad! Hij had alle tijd voor ons, ook al was het druk. Erg klantvriendelijk. We hebben ook een bed gekocht, hoe die gaat bevallen weet ik nog niet. Maar we zijn erg goed te spreken over de uitleg en de deskundigheid die hier gegeven werd!
Super service. Bij een defecte motor kwam er nog dezelfde dag een monteur. De opvolgende dag is het onderdeel al geleverd. Dit alles terwijl de garantie termijn al lang verlopen was! Gewoon TOP service!
Ondanks dat verkoopster alleen in de winkel, met veel aanloop, stond, rustig en uitstekend geholpen / geadviseerd bij keuze matras en bed.
Mooie showroom, goede service en personeel
Service is prima vriendelijk personeel
Mooi ingerichte zaak. De verkoper was zeer vriendelijk en gaf uitstekend advies.
Prettige winkel, aardige mensen, goed advies. Helaas gesloten ivm met lockdown
Zeer goede uitleg gehad over de mogelijkheden!
Altijd vriendelijk en behulpzaam. Goed advies
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid