facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Slaaphof

Slaaphof

Info

Slaaphof is sinds 1989 een beddenspeciaalzaak waar mensen, met name hun nachtrust, centraal staan. Een goed advies, bedden met meerwaarde en goede service.

Geschiedenis

Slaaphof, de beddenspecialist van Nederland.

Sinds 1989 staat Slaaphof klaar voor iedereen die verlangt naar een comfortabele nachtrust en voor iedereen die lichamelijke klachten ervaren vóór, tijdens of ná het slapen. Bij Slaaphof vindt u bekende merken van hoogwaardige kwaliteit. De merken uit ons assortiment verlenen de beste service en garanties, zodat u jaar na jaar verzekerd bent van een goede nachtrust.

Persoonlijke service bij Slaaphof.

Een goede nachtrust draagt bij aan een energieke dag. Het is daarom van belang dat uw slaapsysteem perfect afgesteld is op de behoeften van uw lichaam. Bij Slaaphof bespreken we gezamenlijk wat uw wensen en klachten zijn, aan de hand van deze informatie wordt er een ligtest gedaan.

Innovatieve ligtest in onze unieke slaapcabine.

De ligtest wordt uitgevoerd in een testcabine, waar uw lichaamsprofiel in kaart wordt gebracht. Op deze wijze kan er een volledig gepersonaliseerd bed worden samengesteld voor de perfecte nachtrust. Wilt u dat wij extra tijd voor u reserveren voor een test? Maak gerust online een afspraak deskundig advies op maat!

In onze beddenwinkel te Harderwijk vindt u de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van comfortabel slapen. Slaaphof heeft een compleet aanbod aan onder andere boxsprings en matrassen om gezond en comfortabel te kunnen slapen.

Slaaphof staat voor:

♦ Echt deskundig advies, geen verkoopverhaaltjes
♦ Betrokken mensen - korte lijnen
♦ Kosteloos advies aan huis
♦ Installatie door eigen vakkundige servicedienst
♦ Geen aanbetaling - veilig achteraf betalen
♦ Servicenummer ook ná kantooruren bereikbaar



"Sinds 1989 staat Slaaphof klaar voor iedereen die verlangt naar een comfortabele nachtrust en voor iedereen die lichamelijke klachten ervaren vóór, tijdens of ná het slapen. Bij Slaaphof vindt u bekende merken van hoogwaardige kwaliteit. De merken uit ons assortiment verlenen de beste service en garanties, zodat u jaar na jaar verzekerd bent van een goede nachtrust.Bij aankoop van een bed of matras maakt u niet alleen de keuze voor kwalitatief hoogstaande producten, maar ook voor een bedrijf met een gedegen team van adviseurs en intern opgeleide monteurs. Slaaphof streeft er naar om, na inventarisatie van jouw klachten en/of wensen, een bed te kiezen wat bij het lichaam past en waarvan je jarenlang plezier zal hebben."
Adres: Deventerweg 2, 3843GD Harderwijk
Telefoonnummer: 0341410164
Stad: Harderwijk
Route: Deventerweg 2
Postcode: 3843GD



op zoek naar gerelateerd: Bedden Harderwijk, Waterbed Harderwijk, Matras Harderwijk, Keuzehulp bed, Beddenmerk, Kwaliteitsbed, Nederlandse beddenmerken, Slaaptest matras
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Beddenspecialist Den Herder Beddenspecialist Den Herder 143 meter Van te voren een afspraak gemaakt. We werden goed welkom geheten. Ze luisterden ook g...
Recensies
Alhoewel ons bed uiteindelijk netjes geleverd en geplaatst is zijn wij gezien de manier waarop u met klanten die een order hebben getekend omgaat de garantieperiode niet vol vertrouwen tegemoet. Ter verduidelijking onderstaand relaas: - Wij zijn op zaterdag langs geweest, bed gekocht en handtekening gezet. Tot en met dinsdag kan de order nog gewijzigd worden. We zullen dinsdag daarover gebeld worden. Omdat wij, nadat ons waterbed lek was geraakt, op matrassen op de grond sliepen was toegezegd ‘ons best te doen’ om over drie weken het bed te leveren. Achterwand komt dan later. Als dat niet zou lukken zouden we dat horen. - Dinsdag zouden we dus gebeld worden of de order ongewijzigd bleef. Niets gehoord. - Binnen drie weken zou het bed zonder achterwand worden geleverd. Als dat niet zou lukken zouden we dat horen. Niets gehoord. - Na drie weken zelf gebeld: "Nee dat wordt wel eind december". Ik zal nog informeren in Zweden wanneer en of het sneller geleverd wordt. Ik bel u snel terug. Niets gehoord. - Half december werd er wel gebeld over de levering. · Geklaagd dat het langer duurde en dat er niet gebeld was. "Oh dat kwam waarschijnlijk door de achterwand." Terwijl al besproken was dat die los geleverd zou kunnen worden…. Smoes. · Levering afgesproken. Er zou een bevestigingsmail komen. Mail komt niet. - Gebeld om levering te verzetten. · Gevraagd waar de mail bleef. Reactie: die kwam terug. Iets met SPAM. Maar SPAM werkt zo niet. Mail was niet af te leveren. Komt altijd door fout mailadres. Nooit gebeld om mailadres te verifiëren. Smoes. · Nieuwe datum afgesproken. Er zal een bevestigingsmail komen. Mail komt niet. - Dag voor de levering gebeld waar de mail bleef. Mogelijk moet er ook betaald worden? Dan is een factuur wel handig. Zelf geconstateerd dat het mail-adres fout was. Telefonisch gecorrigeerd. Mail gearriveerd en dezelfde dag factuur betaald. "Fien zal u bellen om e.e.a. recht te zetten / uit te leggen." - Fien belt! Maar toevalligerwijs exact op het moment dat de Slaaphof-vrachtwagen arriveert. “Dat is misschien niet handig. Zal ik later vandaag nog een keer bellen?”. Dat was woensdag 21 december 2022. Nog steeds niets gehoord. Kortom: Als we zo omgaan met klanten die getekend hebben ben ik bang voor de service…
Erg tevreden over de service en de deskundigheid waarmee we geholpen zijn. Wij slapen beter als ooit te voren en dat met twee kleine kinderen die nog regelmatig wakker worden
Kocht ruim 4 jaar geleden een hoog/laag bed bij de Slaaphof. Was toen al zeer content met de geboden service. Onlangs raakte door een stomme samenloop van omstandigheden de bijbehorende adapter defect. Mailtje naar de Slaaphof of ze me zouden kunnen helpen. Eigenaar Henk van 't Hof ging - op z'n vrije maandag! - direct voor me aan de slag. Hield me tijdens zijn zoektocht naar een vervangend exemplaar, per mail, voortdurend op de hoogte van zijn vorderingen. Geweldig wat een service! Bracht me bovendien tijdig op de hoogte van de te verwachten kosten en verzond de nieuwe adapter franco naar mijn woonadres. Over service en klantvriendelijkheid gesproken! Bedankt Henk! Van harte aanbevolen!
De perfecte winkel. Uitgebreid de tijd genomen om mijn vragen te beantwoorden en de wensen te bespreken. Test gedaan in de Ergoslaap slaapcabine en daar kwam het ideale matras voor mij uit. En inderdaad, het is ideaal. Slaap beter, wordt uitgeruster wakker en minder tot geen last van mijn rug bij het wakker worden. Tel hierbij op ook het ideale dekbed, de uitstekende service en zeer professionele adviseur complimenten Rick! ... kortom perfect!
Eind 2019 een bed gekocht bij dit bedrijf. Bijna 5000 euro uitgegeven. De verkoper was goed, had prima verhalen en mooie praatjes. Hij nam de tijd, we konden veel proberen en werden "ingemeten". Het voelde degelijk en betrouwbaar. Daarna ging het mis. Het bestelde week af van de bevestiging. Na wat contact heen en weer werd dat hersteld. Bij levering bleek het weer net anders te zijn. De bezorger deed het overigens uitstekend. Drie weken na levering geprobeerd contact te zoeken met het bedrijf via email, maar ik heb nooit antwoord gehad. Inmiddels slaap ik ruim een jaar op het bed en het bevalt slecht. Het bijgeleverde kussen heb ik na een aantal weken vervangen vanwege nekklachten. Vandaag wordt mijn nieuwe matras van een ander bedrijf geleverd. Ik hoop dat ik daarop wakker word zonder pijn en slapende ledematen. Bij de vervanging van de matrassen bleek de bedbodem op een aantal plaatsen los/kapot te zijn. Gelukkig ben ik handig en kon ik dat repareren. Ik ben dus niet tevreden. Het bedrijf zal nu zeggen waarom ik geen contact met ze opgenomen heb. Dit is een terechte vraag. Ik heb het 1 keer geprobeerd en daarna niet meer. Het is een gevoel. Het gevoel dat dit bedrijf goed is in verkoop maar niet in nazorg. Waarom geen reactie op mijn mail? Waarom geen telefoontje een tijdje na levering om te checken of alles goed is gegaan, basis uit het handboek klantenservice? Ik ben blij voor alle tevreden klanten, maar ik hoor daar niet bij.
Wij slapen sinds 1 december op een bed van de Slaaphof. Paar weken eerder zo maar binnen gelopen voor advies...anderhalf uur later ging ik weg...duidelijke uitleg en advies door Danny. Nu...na een kleine maand kan ik niet anders zeggen dan wauw!...wat een heerlijk bed...komen van een waterbed ook van Slaaphof dus was nog best een uitdaging... Bedankt voor het goede advies.. Anneke van Loo
Wij zijn heel tevreden over de Slaaphof, hebben heel goede ervaringen met Henk, hij helpt ons prima, we hebben nu al 14jaar erg goed geslapen op waterbed van de Slaaphof/Slaaplounge en vlg week krijgen we nieuwe waterbedden die in de bestaande ombouw geplaatst worden. Helaas had ik erge rugklachten begin januari en lag ik niet meer goed op oude waterbed, omdat nieuwe in februari geleverd werd, heb ik Henk van 't Hof gebeld of hij een tussenoplossing wist, hij heeft dezelfde dag nog terug gebeld en de volgende dag kon mijn man een topper lenen, echt super geregeld, ik kon weer goed liggen en slapen en mede daardoor gaat het inmiddels veel beter met mijn rug. En ook mag ik mijn speciale nekkussen voor waterbed omruilen voor een dunnere, die ik pas heb aangeschaft omdat het dikkere nekkussen niet goed ligt, nou een heel dikke 10 voor deze service en ook voor de deskundigheid en klantvriendelijkheid, en heel hartelijk dank!!
Erg blij met m'n boxspring! Ik had een matras van Beter Bed gekocht en die beviel niet.. Uiteindelijk bij Slaaphof Bedding terecht gekomen en een compleet nieuw bed gekocht.. Boxspring, matrassen en topper. Elke avond als ik bed lig denk ik: jaaaa dit ligt zo lekker :
Superservice! Bij een verhuizing een onderdeel van ons bed kwijtgeraakt en ik kon de volgende dag bij Slaaphof het onderdeel gratis ophalen. Terwijl ik ons bed geeneens bij Slaaphof had gekocht. Kortom: superservice en mochten we in de toekomst toe zijn aan een nieuwe slaapkamerinrichting dan gaan we zeker in Harderwijk kijken!
Slaaphof Harderwijk, een riskante onderneming. 2 matrassen besteld die uiteindelijk na 6 weken geleverd al snel gebreken vertoonden, er kwamen haarachtige vezels vrij. Bij reclamering werd in 1e instantie het probleem bij de hoeslakens gelegd, vreemd omdat daar geen haarachtige vezels in verwerkt zijn. Na de nodige heen en weer communicatie waarbij de klant steeds een beetje de schuld kreeg kwam het ware woord eruit, het was een produktiefout. Wij hadden het vertrouwen in deze fabrikant geheel verloren en vroegen ons geld terug. Helaas was Slaaphof daar niet zo erg van gecharmeerd omdat ze dan hun winstmarge zouden missen, in 1 keer is de klant geen koning meer maar staat het eigenbelang voorop. Uiteindelijk een terugbetaling van 70% geaccepteerd om van het gedoe af te zijn, maar een hele slechte smaak overgehouden van dit bedrijf omdat zij er als lachende 3e uitkomen. Daarom voor ons en uiteraard zoveel mogelijk bekenden nooit meer Slaaphof.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid