facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SkyLab

SkyLab

Info

Professioneel maatwerk leverancier van Volg, Locatie en Terugvindsystemen, Smart Cities, IoT Sensors, Software oplossingen en Cloud Data Hosting.

Geschiedenis

Wij zijn professioneel (maatwerk) leverancier van volgsystemen en terugvindsystemen waarmee u onopvallend objecten kunt bewaken, volgen en lokaliseren.

Door gebruik te maken van meerdere technieken, werken onze oplossingen op plaatsen en in situaties waar andere systemen het laten afweten. Met onze oplossingen zijn objecten perfect te beveiligen, te volgen en op te sporen.

Wij zijn de grondlegger van de zogenoemde lokmiddelen/ heterdaadmiddelen en sinds de jaren ’90 operationeel.

Onze volgsystemen, terugvindsystemen, lokmiddelen/heterdaadmiddelen worden succesvol ingezet door onder andere:

.De Nationale Politie
.Overheidsdiensten
.Particulieren
.Ondernemers
.Verzekeraars
.Producenten
.Vervoerders
.Leasemaatschappijen
.Verhuurders van werkmateriaal

Al onze systemen draaien via beveiligde applicaties. Deze applicaties kunnen op een computer, laptop, tablet of smartphone met een internetverbinding gebruikt worden. Alarmen kunnen direct en automatisch worden doorgezet naar de gebruiker(s).

De kracht van onze specialisten zijn de tientallen jaren ervaring met jaarlijks honderden aanhoudingen en opgeloste zaken. Iedere kwestie behandelen we met evenveel zorg en passie. Alleen zo kunnen we van iedere zaak een succesverhaal maken.

Wij bieden de totaaloplossing voor meetsystemen, volgsystemen terugvindsystemen en lokmiddelen/ heterdaadmiddelen onder één dak. Hierdoor blijven de lijnen kort, handelen we snel, flexibel, discreet.

Onze medewerkers zijn gescreend en hebben politietoestemming. U weet dus zeker dat u voor advies, hardware, maatwerk, telecommunicatie, inbouw, bewaking, opsporing en repatriëring bij SkyLab aan het juiste adres bent.



"Build & Sell IoT Solutions for Smart City's, Sensors, Asset tracking & Recovery systems, Gateway's and Applications."
Adres: Zwarte Zee 20, 3144 DE Maassluis
Telefoonnummer: 010 7605055
Stad: Maassluis
Route: Zwarte Zee 20
Postcode: 3144 DE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Swemmelaar Webdesign Swemmelaar Webdesign 1 km Swemmelaar Webdesign KvK-nummer: 61371696 Webdesign, Webdevelopment
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid