facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Skydive Zeeland

Info

Bij Skydive Zeeland kun je een Tandemsprong maken. / At Skydive Zeeland you can do a Tandem Skydive.

Adres: Calandweg 44, 4341 RA Arnemuiden
Telefoonnummer: 0113-612910
ln.dnaleez-evidyks@ofni
Stad: Arnemuiden
Route: Calandweg 44
Postcode: 4341 RA



op zoek naar gerelateerd: skydive zeeland korting, indoor skydive zeeland, kortingscode skydive zeeland, skydive texel, skydiven outdoor, skydive rotterdam, skydiven prijzen, skydive nederland
Recensies
De legendarische ervaring. Toen ik besloot om skydive te doen ben ik op zoek gegaan op internet. Zo ben ik terechtgekomen met het skydive zeeland. Een professionele website, online boeken is zeer gemakkelijk en alles is duidelijk. Mensen aan de balie zijn zeer vriendelijk, ze helpen u graag. Ik moet zeggen dat ik onder de indruk was van de professionaliteit en vriendelijkheid van het hele team. Ze hebben me alles duidelijk uitgelegd en me goed geholpen. De uitzichten van Zeeland waren adembenemend en ik heb onmiddellijk besloten om het nogmaals te doen toen ik door de lucht vloog. "Ik zou deze ervaring zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een spannende en unieke manier om hun grenzen te verleggen."
Eerste keer skydive, wat een belevenis! Bedankt aan Helder die me enorm heeft begeleid en opgevangen na dat ik toch even onwel was geworden. Team was heel proffesioneel met een zeer ontspannen sfeer. Op geen enkel moment een onveilig gevoel gehad! Dit smaakt naar meer
Goede ervaring. Alles goed verzorgd. Zeer vriendelijke instructeur. Prachtig zicht over Zeeland. Beeldopnames waren ook zeer ok + zeer veel foto's. Het was mijn eerste sprong ooit.
Super gave ervaring. Niet bang zijn, gewoon boeken. Neem zeker de Handycam reportage. Volledige film van begin tot eind en meer dan 200 foto’s. Txs to skydiver Helder for his friendly attitude and expert jump.
Ik heb hier mijn eerste tandemsprong gemaakt en het was G E W E L D I G met een prachtig uitzicht. Alle medewerkers zijn super lief en betrokken. De foto's en video's die ze hebben opgenomen zijn zeer kwalitatief, bedankt Paracentrum Zeeland!
Wat een prachtig bedrijf. Eerste tandemsprong gemaakt en goede begeleiding gehad van a tot z. Relaxte sfeer, geen stress en fantastische dag gehad. De passie en professionalisme dat mijn instructeur uitstraalde was enorm. Zeker een aanrader voor iedereen die dit wil doen. Ik een ervaring rijker en zeker voor herhaling vatbaar. Zou het zo herdoen. Bedankt aan de hele crew.
Mijn man heeft mij op gegeven die wist dat ik al heel lang een keer wilde en steeds maar uitstellen. Voordat het begon de reis naar toe was ik zelf zenuwachtig. Toen we er waren vond ik het erg spannend na het aanmelden dat ik er was werd ik om geroepen om me klaar te maken voor de bepakking en de instructies. Toen ik klaar was werden nog wat foto's gemaakt door mijn man en rest van de familie. Mijn man had 13000 ft genomen met camera. Werd ik gekoppeld aan een instructeur die nog wat zei wat we gaan doen. Eenmaal in het vliegtuig en wat gesprekken met de instructeur gingen we springen voor het eerst op 13000 ft. En toen kwam de sprong van een vrije val van 60 seconde wauw wat geweldig zo druk dat alles van je lichaam beweeg. Toen eenmaal de parachute openging werd je bril afgezet en kon je echt alles om je heen zien in Zeeland. Bij de landing was ik echt zo enthousiast van de ontlading zo onwijs mooi. Ik bedankt de Instructeur voor deze mooie ervaring. Na terug komst heel mij verhaal gedaan aan mijn man en familie. bedankt ik de spring instructeur de mensen die die doen rond de Skydrive Zeeland allemaal dank je wel. Was 1 zin Geweldig grandioos super leuk om te doen.
Wat een geweldige ervaring! Heel aardige mensen die alles goed uitleggen. We hebben uiteindelijk gekozen voor een sprong op 13000 voet. Die extra 4000 is het helemaal waard omdat je het wellicht maar 1x in je leven doet. De eerste 20 seconden besef je namelijk niet wat er gebeurt en pas daarna ga je genieten. Angst of stress was nergens voor nodig, gewoon voelen dat je leeft!
Met mijn nichtje van 12 gesprongen: wat een geweldige ervaring. Alles goed geregeld. Top plek.
Als cadeau gekregen, om na 30 jaar toen militair gesrprongen mn droom weer te verwezelijken! En wat een ervaring! 13.000 ft extreme tandemsprong, mega gaaf, de adrenaline giert door je lichaam, heerlijk!! En de begeleiding, instructies, op en top geregeld! Gezellig personeel! Dus ik zeg: Skydive zeeland, see u next time
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid