facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SKYB Administraties & Advies

SKYB Administraties & Advies

Info

Welkom bij SKYB Administraties | Een persoonlijk administratiekantoor. Stress bij/voor uw administratie? Wij helpen u. Neem vrijblijvend contact op.

Geschiedenis

SKYB Administraties is een administratiekantoor in Uithoorn, waar een persoonlijke benadering van u als cliënt vanzelfsprekend is.

Ik richt mij op freelancers/zzp-ers en de "kleinere" ondernemers.

Het uitbesteden van (een deel van) de administratie aan mij geeft u als ondernemer meer tijd voor de kernactiviteiten van uw onderneming.

Ik presenteer u de zaken niet moeilijker dan ze zijn, maar overzichtelijk en helder. Ik vind een direct persoonlijk contact met mijn cliënten erg belangrijk, zodat ik snel en flexibel op uw wensen kan inspelen.



"Wij zien ons als uw persoonlijke administrateur en adviseur, die u ondersteunt om uw administratie op orde te krijgen en te houden. Uiteraard kunnen wij u ook helpen en adviseren met het doen van diverse aangiften en uw financieel plan."
Adres: Ondernemingsweg 49, 1422 DZ Uithoorn
Telefoonnummer: 0636116126
Stad: Uithoorn
Route: Ondernemingsweg 49
Postcode: 1422 DZ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Emprender En Holanda Emprender En Holanda 121 meter Servicios profesionales empresariales en Holanda. Por medio nosotros te puedes prom...
Client Catcher in- & outdoor signing Client Catcher in- & outdoor signing 175 meter Zeer goed en betrouwbaar reclamebedrijf.
DVG Groep DVG Groep 250 meter Via mijn hypotheek adviseur hier terecht gekomen. Die kon deze administratie kantoor ...
Stairwaysgroep Stairwaysgroep 444 meter Top trainingen!
Top Business Academy Top Business Academy 2 km Voor coaches, adviseurs en trainers die hun im­pact willen vergroten. Die beter wille...
Studio SuuS Interieuren Studio SuuS Interieuren 2 km Interieuradvies, Kleuradvies, Lichtadvies, 3D-visualisaties, Workshops Http://www.su...
Recensies
Uiterst tevreden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid