facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Skots en Skeef Festival

Skots en Skeef Festival

Info

Skots & Skeef Festival, een eendaags festival in het Friese Dronryp.

Een ware beleving van live muziek door bands, lokale Dj's & artiesten. Laat je verassen door de verschillende leuke activiteiten. Geniet van de lekkerste Foods & Drinks.

Geschiedenis

Zaterdag 25 Augustus 2018, vindt de 4e editie van Skots & Skeef Festival plaats. Een eendaags festival in het Friese Dronryp. Een ware beleving van live muziek door bands uit binnen en buitenland, verschillende activiteiten en Foods & Drinks van beide culturen & Dj's uit de lokale omgeving. Skots & Skeef Festival is toegankelijk voor jong & oud!

Stichting Skots en Skeef is een non-profit organisatie die in het leven is geroepen voor maatschappelijke doeleinden in en rondom Dronryp. Het doel van de stichting is om sport, clubs en verengingen financieel te stimuleren. Deze financiële stimulans kan worden aangevraagd door het desbetreffende maatschappelijke doel dat een kapitaalinjectie nodig heeft. Het bedrag wordt vrijgemaakt uit de 'winst' van het Skots en Skeef Festival.

Adres: Strjitwei, 9035 Dronrijp
Stad: Dronrijp
Route: Strjitwei
Postcode: 9035


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid