facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SKK Kozijnwacht

SKK Kozijnwacht

Info

SKK Kozijnwacht is dé landelijke hang- & sluitwerkspecialist voor reparatie, onderhoud en opwaardering van kunststof, aluminium en houten kozijnen.



"Service & onderhoud voor ramen/deuren en het toegepaste hang- en sluitwerk. De dienstverlening is merkonafhankelijk, ruim 25 jaar ervaring en werkzaam in heel Nederland."
Adres: Aziëweg 5, 9407 TC Assen
Telefoonnummer: 085- 303 8432
Stad: Assen
Route: Aziëweg 5
Postcode: 9407 TC


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Kozijn reparatie Limburg, Kozijn Service, Kks kunststof kozijnen assen, KKS kozijnen Assen, SKK Kozijnwacht salaris, SKK contact, SKK Kozijnwacht vacatures, Kozijn reparatie Amsterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
B&B Kozijnen B.V. B&B Kozijnen B.V. 229 meter Duidelijke offerte, goede afspraken! Snelle en nette plaatsing
Veldkamp Installatietechniek Veldkamp Installatietechniek 2 km Komen totaal hun afspraken niet na. Telefonisch kan er van alles maar daarna hoor je ...
Grando Keukens en Bad Assen Grando Keukens en Bad Assen 2 km Prachtige badkamer laten plaatsen, Henri werkte snel en vakkundig. Wij zijn erg blij ...
Creator BV Creator BV 2 km Creator bv 0592-374345, Interieur, meubelen en keukens op maat voor elk budget!!
Vosbouw te Assen Vosbouw te Assen 2 km Hele goede ervaring met dit bouwbedrijf. Flexibel, meedenkend en daarnaast ook de mog...
BMN Assen BMN Assen 3 km Goed bedrijf Vriendelijke mensen en ze hebben er alles
Schildersbedrijf Niewold Schildersbedrijf Niewold 4 km Het schildersbedrijf dat garant staat voor een goed eindproduct en gespecialiseerd is...
Kroon Kozijn Assen/ Hoek Bouw & Montage Kroon Kozijn Assen/ Hoek Bouw & Montage 4 km "Kroon Kozijn Assen is hét adres voor uw Kroon Kozijn kozijnen en deuren in Asse...
Viet Parket Viet Parket 4 km Hét bedrijf voor schuren/renoveren/afwerken van Uw Parketvloer Meer info, vietparket...
De Klussenier Richard Talens De Klussenier Richard Talens 4 km Hij levert goedvwerk. Een ieder is tevreden. Vakman
Recensies
Bizar droevig slechte service. 7-sept Enige slaapkamerraam volledig defect geconstateerd door monteur, zegt onderdelen te bestellen en met mij contact opgenomen; niets meer van vernomen, na contact met woningbouw zou SKK nogmaals zsm contact opnemen; weer niet gebeurd. Na contact met woningbouw te horen gekregen dat onderdelen zijn besteld en zij binnenkort contact opnemen voor afspraak; wéér niet gebeurd. 3 maanden verder nu. Brief ontvangen dat er 14 maart iemand langs zal komen; niemand geweest. Na zelf contact met SKK volgt: 30 maart komt monteur voor reparatie mét onderdelen. 30 maart komt monteur met instructie voor alleen controle. Woningbouw neemt contact op met SKK; onderdelen worden nu écht besteld, we laten van ons horen. We zijn nu 7 maanden verder 5-april en er is nog helemaal niets gebeurd. Diep en diep triest.
Wij zijn zeer tevreden over de vakmanschap van SKK. De monteur wist duidelijk uit te leggen wat de oorzaak was van het niet meer goed sluitende scharnier van ons slaapkamerraam raam. Maar nog belangrijker is natuurlijk het vervangen van het het defecte scharnier. Perfect. Daarnaast is het ook prettig dat de monteur plezier heeft in zijn werk. Vriendelijk en vakbekwaam. Wat ons betreft een tien met een griffel.
Afspraak gemaakt:2,5 uur gewacht ... niemand komt, niks gehoord. Ik bel, en dan krijg je een slap verhaal. Ben benieuwd of ze überhaupt Jun nieuwe afspraak nakomen en goed werk leveren ... eerst zien, dan geloven ..
We zijn prima geholpen aan onderdelen en de montage van onze schuifpui. Prima vakmensen die bij je thuis de montage doen.
SKK komt ook alleen maar wanneer het hun uitkomt. Blijf je een hele dag thuis omdat je ze verwacht, komen ze niet opdagen. Krijg je een paar dagen later weer een email dat ze op een andere dag en tijd komen aankakken. Zo werkt dat in mijn ogen niet, ook klanten hebben een werkweek waar rekening mee gehouden moet worden. Slecht bedrijf!
Beschamende service en vakmanschap! Vandaag is er een ‘monteur’ langs geweest bij ons om een probleem aan onze ventilatieroosters te verhelpen. Omdat enkel mijn vrouw thuis was en ik niet direct kon inzien of het probleem verholpen was ben ik er pas later achter gekomen dat het probleem niet verholpen was! Er zijn enkel wat schroefjes vastgedraaid. Het tocht nog steeds enorm bij ons in huis. Dit bedrijf is NIET aan te raden!!
Geweldige service. Konden snel ter plekke zijn. En rommel van falende andere firma opgelost. Onze kunstofdeur sluit weer fantastisch.
Wat een ongekend slechte service. Slecht bedrijf. Twee sterren voor de moeite omdat de medewerkers die het proberen stuk voor stuk vriendelijk en beleefd zijn. Na het 5e ! bezoek dit jaar wederom geen verbetering. 1. Slot was stuk 2. Enkele weken later heeft iemand tijd om te kijken, conclusie slot stuk maar kan ik niet maken 3. Zes weken later komt iemand slot maken. Deur kan na reparatie slot door een volwassen vent net worden opengestrokken maar dat is nieuwigheid zullen we maar zeggen. 4. Iemand stelt hier enkele weken later op locatie vast dat de deur wel heel zwaar loopt, ongekend zwaar eigenlijk. Hij geeft aan de planning door dat er nieuwe wielen onder de schuifpui moeten. 5. 7 weken later zitten er nieuwe wieltjes onder. Aangegeven dat de schuifdeur wel wat wiebelig hangt en deze nog steeds heel zwaar open en dicht gaat. Ook dit was een kwestie van nieuwigheid. "Geluk ermee" Nu wil de schuufpui niet meer op slot. We hebben ook een paard gehuurd deze te kunnen opentrekken als we thuiskomen. Verschrikkelijk!
Gelijk aan de ervaringen van anderen: slecht in afspraken nakomen en ook bij deze controle weer hetzelfde excuus; er deed niemand open. Eerst 3x moeten bellen voordat er je überhaupt iemand aan de lijn krijgt. Heel vervelend. Je zorgt ervoor dat ze er in elke ruimte goed bij kunnen, neemt een dag vrij en blijft de hele dag thuis om vervolgens te horen dat er niemand open deed.
Onbetrouwbaar, dit bedrijf stuurt een brief naar huurders voor inspectie aan de woning. Dit voor in een bepaalde week. Aangegeven deze week afwezig te zijn, reageert niet op het verzoek voor een inspectie op een andere dag + tijdstip. Dit zal er vast mee te maken hebben dat zij niet 50 km ? gaan rijden om voor 1 woning terug te komen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid