facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Skiteam Soesterberg

Skiteam Soesterberg

Info

Ski & Snowboardclub Soesterberg is een vereniging die staat voor wintersport activiteiten. Met name het slalomskiën.

Geschiedenis

Ski & Snowboardclub Soesterberg is een vereniging die staat voor wintersport activiteiten in brede zin.
De vereniging maakt gebruik van de faciliteiten van het Skicentrum Soesterberg. Voor sportieve skiërs en talenten heeft de club een (wedstrijd) trainingspakket samengesteld. Het Skiteam bestaat uit kinderen die het leuk vinden om op de borstelbanen en in de sneeuw Slalom wedstrijden te skiën. Soesterberg.

Van begin september 2012 tot eind april 2013 worden de trainingen gegeven aan wedstrijdskiërs (licentiehouders), aspiranten en beloften/ talenten.
Zowel 2011 als 2012 zijn succesvol geweest; in 2011 werd Karlijn Damkot Nederlands Jeugdkampioen en in 2012 behaalde Rachelle Askes een 3e plaats bij de NJK.
Als je ook graag wilt skien en skien jou sport kan worden dan is een proefles altijd mogelijk, stuur een mail of kijk op de website.

Adres: Kerklaan 8, 3712 BG Soesterberg
Stad: Soesterberg
Route: Kerklaan 8
Postcode: 3712 BG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
JABSports JABSports 741 meter JABSports: Het concept om echt goedkoop, kwalitatief en met veel plezier te sporten. ...
BC Badso BC Badso 1 km Super leuke club met genoeg uitdaging en altijd gezelligheid
Volleybalclub KDK - AGAVS Soesterberg Volleybalclub KDK - AGAVS Soesterberg 1 km Volleybal Vereniging in Soesterberg
Fight and Defence Soesterberg- Muay Thai Fight and Defence Soesterberg- Muay Thai 1 km This fighting school has a social importance within the community with respect as dri...
Show & Twirlteam Soesterberg Show & Twirlteam Soesterberg 2 km Een gezellige enthousiaste twirlvereniging. Meer informatie? Neem een kijkje op onze ...
Erwin De Bruijn MyCoach Erwin De Bruijn MyCoach 2 km Erwin de Bruijn - MyCoach
Recensies
Banen zouden veel beter onderhouden kunnen worden . Materiaal en schoenen zouden ook beter kunnen. Meisje wat les gaf was top.
Leuk personeel en de leraren hebben verstand van zaken, verder is het beleid super flexibel. Tis niet perse goedkoper maar hier ben je geen kosten kwijt aan lidmaatschap. Vind persoonlijk dat bepaald onderdelen een opfrisser mogen krijgen. Desalniettemin kan je hier als beginner goed leren skiën en voor de gevorderde zijn er tal van mogelijkheden!
Super leuk en goed georganiseerd kinderfeestje gehad! Leuke locatie, heerlijk buiten, goede instructeurs en alles was helemaal top geregeld! Dank jullie wel!
Het is ook een prima locatie om familie feestje te vieren Met goede verzorging en vriendelijk personeel.
Leuke en goede training door gedreven trainers
Ouderwets gezellig, fijne pistes en goede leraren!
Aardige mensen, altijd wel wat te beleven. Liftje is een beetje oud, voor skiles is deze locatie super
Gezellig skicentrum waar uitstekend skiles wordt gegeven. De ambiance doet wat ouderwets aan. De borstelbaan is een uitstekende voorbereiding om technisch goed te leren skiën.
Met een groep van 25-30 naar de skibaan geweest. Personeel op de baan was onvriendelijk en met -1 buiten staan zonder heaters is niet al te best!
Relexte sfeer en goede les voor de kids!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid