facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Skiservice Leidsche Rijn

Skiservice Leidsche Rijn

Info

Ski & Snowboard onderhoud (regio Midden Nederland)

Geschiedenis

Sinds 2013 onderhouden wij de ski's van velen wintersporters in de regio. In 2013 zijn we betrekkelijk klein begonnen. Geen massa’s maar meer aandacht besteden aan kwaliteit, open en eerlijk in advies en daar waar het kan een praatje en een bakje koffie. Op dat moment kenden wij nog geen machines maar ondertussen groeien wij door en zitten we dus niet stil. Komende maanden hopen we de nieuwe ontwikkelingen kenbaar te kunnen maken. Bij Skiservice Leidsche Rijn kunt u terecht (gehele jaar) voor professioneel onderhoud van ski's en snowboards en dat voor een mooie prijs!

Wilt u op de hoogte blijven, volg ons op Twitter of Facebook.

Naast het onderhoud heeft Skiservice Leidsche Rijn ook een webshop (Klein Wintersport) en werken we samen met SnowSportCenter Utrecht. Dus wilt zonder afspraak uw ski's kwijt? Ja dat kan op Lage Weide in Utrecht bij onze vrienden van SnowSportCenter (tot ong krokus midden).

Wellicht onderhoud u zelf uw snowboard of ski's en bent u opzoek naar wax, diamantvijlen of tafelklemmen. Bij Skiservice Leidsche Rijn bent u aan het juiste adres. Diverse merken als Holmenkol, Swix, Toko & Vola hebben wij in huis. Neem eens kijkje in onze Webshop Gegarandeerd een scherpe prijs!

Adres: 3453 VP, Nirrewortel 17 De Meern
Telefoonnummer: 06-11361194
Stad: De Meern
Route: 3453 VP
Postcode: Nirrewortel 17



op zoek naar gerelateerd: Skiservice Heuvelrug, Snowboard waxen Utrecht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Klein Wintersport Klein Wintersport 0 meter Dutch webshop - specialist in slijpen en waxen van skis en snowboards - snelle leveri...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid