facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Skischool Swing

Skischool Swing

Info

Skischool Swing in Heerenveen geeft skiles en wekelijkse training aan beginnende tot gevorderde wintersporters. De perfecte voorbereiding op de sneeuw!

Adres: De Opslach 3A, 8448 GV Heerenveen (gemeente)
Telefoonnummer: +31 (0)513 615145
Stad: Heerenveen
Route: De Opslach 3A
Postcode: 8448 GV


Openingstijden

Maandag: 14:00 - 23:30
Dinsdag: 14:00 - 23:30
Woensdag: 14:00 - 23:30
Donderdag: 14:00 - 23:30
Vrijdag: 14:00 - 23:30
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Kortingscode Skistore Swing, Indoor skiën Friesland, Skikleding Drachten, Ski techniek bochten, Skischool Zwolle, Skischool Drachten, Skiles opbouw, Indoor skiles
Recensies
Gênant dit! Een Peak Performance broek 400euro gekocht, helaas kapot gegaan op vakantie na 3 dagen. Na veel mailverkeer zelf achteraan moeten gaan de conclusie gekregen dat dit niet onder de garantie valt en dat ik op EIGEN KOSTEN de broek mag toesturen, zodat de broek op MIJN kosten gerepareerd kan worden bij hun coupeuse. Ik schaam me gewoon dood dat ik bij hun hebt gekocht!!!!!
Zou hier niet kopen! Een jas besteld, maar die was helaas te klein. Door de wintersport ertussen een paar dagen na de retourtermijn van slechts 2 weken retour gedaan. De eerste reactie was netjes geld terug. Daarna een mail van de eigenaar dat dit een foutje was en dat ze het niet retour willen doen. De jas is inmiddels een 6 weken bij SWING, maar nog geen geld retour en geen jas. Verder krijg ik ook geen reacties meer. Zeer slechte klantenservice, klant wordt niet gewaardeerd. Zou hier nooit kopen.
Peak Performance jas besteld, volgende dag al in huis. Wat een uitstekende service. Het hele aankoop, verkoopproces kreeg ik keurig allemaal in de mail. Bedankt !
Dankzij de super lessen én perfect voor mij aangepaste skischoenen een heerlijk relaxte ski-vakantie Aanrader deze skischool én winkel!
Aanrader om het skiën goed onder de knie te krijgen
Als je wilt leren skiën moet je hier zijn.
Lekker rustig op dit moment... Minder leuk voor de sympathieke eigenaar en z'n personeel. Mooie grote winkel erbij met heeeel veel keus . 3 skibanen .. Mooie grote zaak met gezellige horeca ruimte.
Het is een hele leuke plek om te leren skiën en als je een verjaardag feestje wilt vieren
Wil je leren skiën en elk jaar beter worden, dan is dit the place to be. Ook de betere skikleding en bootfitting inclusief foming
De beste voorbereiding voor een plezierige wintersport
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid