facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Skipper hondentraining en advies

Skipper hondentraining en advies

Info

Mijn passie is het helpen van eigenaren met het opbouwen, repareren en onderhouden van de relatie met hun hond.

Geschiedenis

Veel mensen kunnen zich een leven zonder honden niet voorstellen. Zij bewonderen en aanbidden ze voor hun loyaliteit, onvoorwaardelijke liefde, speelsheid, uitbundigheid en levenslust. Honden en mensen zijn echter zeer verschillende dieren. Hoewel als “a man's best friend", hebben honden wat onschuldige, maar hinderlijke gewoonten als omhoog springen om ons te begroeten, blaffen, graven en kauwen zodat het ronduit moeilijk is om samen te leven met hen! Om het meeste uit uw relatie met uw hond te halen moet u haar onderwijzen in sommige belangrijke vaardigheden die hun leven harmonieus maken in een menselijk huishouden.

Leren om “HOE” uw hond te trainen, zal uw leven en het hare verbeteren. Het versterkt zeker de band tussen u en uw hond en het kan een heleboel plezier opleveren. Honden zijn meestal enthousiast om te leren, en de sleutel tot succes is goede communicatie. Uw hond moet begrijpen hoe u graag wil dat ze zich gedraagt en daarom is het in haar eigen belang om te voldoen aan uw wensen.



"Honden eigenaren coachSamen bouwen aan de relatie met je hond "
Adres: Bleijenbeek 21, 7608 NH Almelo
Telefoonnummer: 31623574939
Stad: Almelo
Route: Bleijenbeek 21
Postcode: 7608 NH


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 19:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Hondenschool Overijssel, Hondenschool Borne, Puppycursus Tubbergen, Agility training Almelo, Hondenschool Wierden, Hondenschool Twente, Humphrey's Hondenschool, Puppycursus Delden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
KC Almelo KC Almelo 2 km Bij Kynologenclub Almelo en omgeving trainen wij op een hondvriendelijke wijze met er...
Humphrey's Hondenschool Humphrey's Hondenschool 2 km Bij Humphrey’s Hondenschool kunt u in de cursussen rekenen op optimale voorlichting e...
Hondensportvereniging Almelo Hondensportvereniging Almelo 5 km Eigenlijk verdienen ze geen enkele ster. Ze luisteren niet naar je en ze zijn bang vo...
Recensies
Ik ben super blij met de feedback die ik krijg om mijn hond van 2 jaar beter te laten luisteren. Ik heb dingen verkeerd aangeleerd gekregen en Skipper trainingen helpt mij enorm! Continu terugkoppeling naar je eigen dagelijkse praktijk en oefenen op locaties waar je zelf ook privé komt, geeft vertrouwen! Super bedankt en een aanrader voor iedereen die om zijn/haar hond geeft!
Ontzettend tevreden over de detectielessen van Nicole. Goede begeleiding en leuke en leerzame lessen! Mijn hond is helemaal blij tijdens deze les en je ziet haar elke les weer een stukje groeien! Ook voor mijzelf leer ik nieuwe dingen en leer ik ook mijn hond beter kennen. Ontzettende aanrader!
Geloof dat wij 5 a 6 jaar geleden begonnen zijn bij Skipper met onze hond Toontje. Ik was op zoek naar iets wat ik met Toontje kon gaan doen, maar ondat Toon wat angst agressie heeft kan ik niet overal terecht. Nicole zei dat ik gewoon langs kon komen en wist precies hoe ze met haar om moest gaan Toontje vind haar nu geweldig. Wij doen balans en coördinatie met haar en dit vind ze super leuk. Elke week is het weer een verrassing wat we gaan doen. Sinds vorig jaar zijn de balans lessen overgenomen door Didy ook zij is super rustig met de honden en weet wat ze doet. Ik raad het iedereen aan om hier heen te gaan.
Al 2 jaar train ik samen met onze hond bij Nicole &Didy. Fijne lessen, goede adviezen. Hondeneigenaren worden getraind in het kijken naar je hond en het gedrag. Heb je evt problemen waar je tegenaan loopt, denkt/ kijkt men mee voor een oplossing. Uitgebreide vervolgcursussen worden aangeboden.
Leuke training voor de hond, vooral ook heel leerzaam voor de baas. Wij doen band en coördinatie, onze hond vindt het geweldig niet in het minst om alle snoepjes die hij krijgt. Goede instructeurs die letten op de interactie hond/baas en op de houding van de hond.
Fijne begeleiding /advies vooral eerlijk en direct. Goede adviezen waar ik en onze honden veel profijt van hebben. In bijzondere situaties ook altijd bereid om te helpen/adviseren. Één woord: Top!
Kleine groepen waardoor je hond meer aandacht krijgt. Goeie adviezen en ze denken met je mee. Tijdens de lessen wordt je hond ook in de gaten gehouden.
Goede trainingen in kleine groepen, waardoor er meer dan voldoende aandacht is voor iedere hond en baasje. Echt een aanrader!
Super fijne hondenschool waar je duidelijke uitleg krijgt over het hoe en waarom en het gedrag van honden. Top
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid