facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Skins Oosterbeek

Skins Oosterbeek
Adres: Utrechtseweg 190, 6862 AW Oosterbeek, Nederland
Telefoonnummer: 026 760 0290
Staat: Gelderland
District: Renkum
Stad: Oosterbeek
Route: Utrechtseweg
Huisnummer: 190
Postcode: 6862 AW


Openingstijden

maandag: 13:00–18:00
dinsdag: 10:00–18:00
woensdag: 10:00–18:00
donderdag: 10:00–18:00
vrijdag: 10:00–18:00
zaterdag: 09:30–17:30
zondag: Gesloten

Recensies
Het is maar dat ik een ster moet geven want zelfs dat is het niet waard. Allereerst was er een duidelijke arrogantie merkbaar bij het personeel. In plaats van begroet te worden met een glimlach en vriendelijke hulp, leek het alsof ik hun kostbare tijd verspilde. Het voelde alsof ik niet welkom was in mijn poging om een nieuw parfum uit te zoeken.nnToen ik uiteindelijk de moed verzamelde om een medewerker om hulp te vragen, kreeg ik een afkeurende blik en een diepe zucht als reactie. Het was duidelijk dat ze weinig interesse hadden in het helpen van klanten en eerder bezig waren met onderlinge gesprekken.nnAl met al was mijn bezoek aan Skins Oosterbeek een teleurstellende ervaring. Het personeel was niet alleen arrogant en uit de hoogte, maar ze leken ook weinig belangstelling te hebben voor klanttevredenheid. Het lijkt erop dat ze meer geïnteresseerd zijn in het behouden van een elitair imago dan in het bieden van een positieve en gastvrije winkelervaring. Ik zal zeker mijn parfumaankopen elders doen waar klantenservice en vriendelijkheid nog hoog in het vaandel staan.
Zo ga je toch niet met klanten om?!?! Zou je denken? Maar het gedrag wat ze hier vertonen is belachelijk. Ik heb misschien geen Lambhorgini, maar ik ben wel een consument die mijn zuurverdiende geld bij jullie wilde uitgeven. Na de kapsones van de medewerkers of eigenaar? gezien te hebben heb ik besloten mijn geld liever in mijn zak te houden en elders uit te geven. We zijn allemaal mensen, als ondernemer zijnde MOET het je verantwoordelijkheid zijn om respectvol met je klanten om te gaan.
Een WAUW ervaring, alleen dan in de meest negatieve vorm van de zin. Vandaag had ik de intentie om drie geurtjes te halen, daar is uiteindelijk niets van terecht gekomen. Ik zal jullie, google review lezers, een eerlijke recensie geven over deze over de paard getilde winkelketen.nnToen ik de winkel inkwam stonden er twee medewerkers, een oude norse blonde vrouw en een mollige gemillimeterde gast met een Ralph Lauren blouse. Het eerste wat mevrouw deed was alle kasten dichtdraaien, je zou denken dat MacGyver de winkel binnentrad met zijn Swissknife om alle kastjes te openen. Met mijn enthousiasme zat ik vol bewondering naar de artikelen te kijken en testte wat geurtjes. Hierna had ik een vraag of zij nog een geurtje op voorraad hadden, deze was in één oogopslag niet te zien. Tot mijn stomme verbazing moest ik eerst 30 seconde oogcontact zoeken met meneer- die denkt dat hij de eigenaar van de winkel is- met zijn hautaine blik. Volgens mij had hij ruzie met zijn vrouw? Of had hij last van menstruatiepijn kan tegenwoordig toch they/them/she/her? Ik kreeg een blik alsof de lokale junk van de Albert Heijn hem weer om een euro vroeg. Onze lokale Leonardo Bonucci spoot het geurtje en gaf het stuk karton niet aan mij, nee hoor hij legde het neer en liep weg? Ik vroeg hem nog wat, maar hij ergerde zich iedere seconde dat ik daar stond, beantwoordden mijn vragen niet en ging weer op zijn laptop zitten. Mijn domme kop, wat dacht ik wel niet? Hoe durf ik het gesprek aan te gaan met het mislukte zoontje van onze bondscoach. Sorry maar je hoeft jouw miserie niet te spiegelen aan de consument. Met alle respect, maar wat denken jullie wel niet? Als je niet met een Porsche op de stoep binnenkomt word je maar minachtend aangekeken? Is dit hoe jullie met klanten omgaan? Ik heb dit serieus nergens meegemaakt, wat een oneerbiedige houding jegens je klanten. Hiervoor meerdere malen aankopen gedaan bij Skins in Oosterbeek, maar dit was wel echt de laatste keer.
Onklantvriendelijk. Blijkbaar wordt je alleen geholpen als je in een driedeligpak binnen kom. We werden niet welkom geheten en als lucht behandeld. Weet dat je nooit in iemands portemonnee kan kijken. Hier komen wij nooit meer terug.
Vanmiddag een aankoop gedaan bij Skins in Oosterbeek. Helaas al vaker onvriendelijk benaderd door dezelfde blonde vrouw op leeftijd. Bij binnenkomst al te beroerd om gedag te zeggen. Wanneer je in driedelig pak komt zal ze je wel netjes aanspreken. In een winkel als dit verwacht je toch wat meer professionele houding.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid