facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Skins Cosmetics

Skins Cosmetics
Adres: Wilhelminastraat 19 , Breda 4818 SB, NL
Telefoonnummer: 076 520 0202
Stad: Breda
Route: Wilhelminastraat 19
Postcode: 4818 SB


Openingstijden

Maandag: 13:00-18:00
Dinsdag: 10:00-18:00
Woensdag: 10:00-18:00
Donderdag: 10:00-19:00
Vrijdag: 10:00-18:00
Zaterdag: 10:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: Voucher Skins Cosmetics, Skins mannen, Skins sale, Skins Make-up, Wasparfum Skins, Skins workshop, Skins SALLE PRIVÉE, Skins bestsellers
Recensies
We zijn hier gisteren voor het eerst geweest voor parfum. Heel vriendelijk ontvangen. Niet opdringerig. Hier heeft men verstand van zaken. Hele mooie open zaak. Een scala aan speciale geuren en meer. Hier komen we zeker terug.
Prachtige winkel met nog mooiere producten. Daarom des te meer jammer dat de desbetreffende winkelmedewerker erg klantonvriendelijk was. Kwam erg uit de hoogte en nors over. Ik voelde me hierdoor niet echt welkom. Voorlopig ga ik liever naar een andere winkel, zo jammer!
Erg onbeleefd personeel. Weinig inhoudelijke geurkennis. Mevrouw bleef voortdurend bij ons staan zonder iets inhoudelijks over de geuren te vertellen op vragen naar de geur en/of het huis. Drong er impliciet op aan dat ik iets moest aanschaffen. Toen ik aangaf dat ik een geur altijd eerst op mijn huid wil testen, voordat ik het koop, werd ze nog afstandelijker, hetgeen bleek uit de vraag ''of wij klaar waren?''. Vroeg nog net niet of we naar buiten wilden lopen. Communicatie is, kortweg, voor verbetering vatbaar.
Slecht, onvriendelijk, onverschillig en raar personeel, dit schijnt in elk filiaal waar ik ben geweest zo te zijn Groningen en Den Haag ook. Erg vervelend om in de winkels te komen, het is dat ze exclusieve producten verkopen anders zou ik allang geen klant meer zijn. De klantenservice online is ook buitengewoon teleurstellend, afspraken worden niet nagekomen.
Erg vriendelijk behandelt en een prachtige zaak.
Vriendelijk en behulpzaam met oog voor de klant.
Erg vriendelijk en hulpzaam personeel!
Top zaak! Top personeel!
Prachtige zaak
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid