facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Skinlogics Huidinstituut

Info

Dé specialist in huidproblemen, Huidverbetering & Huidverjonging! Wij helpen u graag om het optimale uit uw huid te halen!

Geschiedenis

Na bijna 10 jaar in Daarlerveen Salon Art of Beauty geheten te hebben zijn wij in 2014 verhuisd naar ons nieuwe onderkomen aan de Smidsstraat in Daarlerveen. Na een ingrijpende verbouwing en complete metamorfose van de huisstijl hebben wij besloten dat hierbij ook beter een andere naam past. Die tevens beter aansluit bij onze dagelijkse bezigheden. Het vertrouwde van Salon Art of Beauty blijft uiteraard bestaan alleen kunnen wij vanaf nu en in de toekomst u nog beter van dienst zijn dan dat u al gewend was.

Persoonlijk & professioneel!

Huidinstituut Skinlogics streeft naar een duurzame klant relatie. We hechten aan persoonlijke relaties en zien veel van onze klanten al jarenlang terugkomen. Voor de meeste behandelingen houden we eerst een intakegesprek. We luisteren naar uw wensen, onderzoeken uw huidtype en geven u alle benodigde informatie over de behandeling. Wij horen graag wat we voor u kunnen betekenen.



"Skinlogics levert graag een bijdrage aan het mooi en gezond maken van uw huid.Wilt u een mooie, gezonde huid? Skinlogics is een huidinstituut voor zowel therapeutisch - als huidverzorgende behandelingen. Welke huidwens u ook heeft, samen werken we aan de perfectie oplossing voor uw huid. Het persoonlijke plan voor de huidverzorging thuis ondersteunt de behandeling en zorgt ervoor dat uw huid mooi en gezond blijft. De gediplomeerde specialisten hebben aandacht voor uw persoonlijke wensen en geven altijd een eerlijk advies."
Adres: Smidsstraat 12, 7687 BK Daarlerveen
Telefoonnummer: 0546602416
Stad: Daarlerveen
Route: Smidsstraat 12
Postcode: 7687 BK



op zoek naar gerelateerd: Schoonheidssalon Vroomshoop, Berinda Klein Kromhof
Recensies
Al een dik jaar volg ik een protocol voor mijn gezicht en onderga ik microneedling behandelingen. Het resultaat is echt geweldig. Mijn acne littekens zijn al een heel stuk minder en mijn huid voelt zachter en oogt rustiger. Je wordt goed begeleid en de dames hebben kennis van zaken.
Ben sinds kort klant,en ben er erg content mee...Goede uitleg voor mn huid en producten..Service is ook top...Ga zo door...
Ik ben een aantal jaar geleden begonnen met een protocol voor mijn gezicht! Omdat ik na de zwangerschappen erg veel last had van pigment in mijn gezicht! En ik wil graag huid veroudering tegen gaan voor zover dat kan! In het begin moest ik echt door de zure appel heen wat betreft een droge en schilferige huid! Maar toen werd mijn huid echt mooi en verzorgd! T is elke keer wel een uitgave maar dat heb ik er graag voor over. Nu pas geleden ben ik geopereerd aan een tumor en daarna begon mijn huid erg veel acne te vertonen! Berinda kwam gelijk met een passend advies waardoor het nu alweer veel minder is! Ik vind het helemaal top bij skin logics. Goeie service en gezellige sfeer! Bedankt dames voor mijn mooie huidje
Heerlijke behandelingen waar je huid een boost van krijgt. En top producten
Alles wordt goed uitgelegd en er wordt alle tijd voor je genomen tijdens de afspraak. Ik ben inmiddels begonnen met het protocol en er wordt ook goed contact onderhouden om te vragen hoe het gaat en of je ergens tegenaan loopt. Heel fijn!
Berinda en haar team zijn echt vakmensen. Ze weten waar ze over praten en hebben de juiste kennis in huis. Ze zijn echte professionals en doen er alles aan om je huid er super uit te laten zien. Ook hebben ze perfecte producten, wel prijzig maar ze werken echt! Ga er al jaren met veel plezier en goede resultaten naartoe!
Ik kom hier met regelmaat om wenkbrauwen te harsen/epileren en verven en wimpers verven en gebruik verscheidene verzorgingsproducten en make-up. Altijd vriendelijk personeel, goede kwaliteit van service en producten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid