facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SkinFix Instituut voor huidverbetering

SkinFix Instituut voor huidverbetering

Info

SkinFix staat voor behandelingen ter verbetering van de huid en probleem oplossend. Door onze kennis actueel te houden werken wij op hoog niveau.

Geschiedenis

Bent u op zoek naar een schoonheidsbehandeling die echt resultaat bied en niet alleen op ontspanning of verzorging is gericht?
Dan bent u bij SkinFix Skin Institute op het juiste adres!

SkinFix, specialist in huidverbetering, oplossen van huidproblemen, huid verjonging, definitieve ontharing, verwijderen van hyperpigmentatie en het verwijderen van couperose en huidoneffenheden



"Ik ben een Medisch Schoonheidsspecialiste die niet alleen gericht is op ontspanning maar vooral op het verbeteren van de huid zowel van binnen als van buiten uit. Huidverbetering en huidverjonging staan centraal om zo te werken naar een optimaal resultaat. Hierbij is perfectie en eerlijkheid zeer belangrijk.Ik ben gespecialiseerd in chemische peelingen, acne, rosacea, pigmentvlekkenen anti-aging door op hbo-niveau behaalde specialisaties. Daarom kunnen behandelingen soms gedeeltelijk vergoed worden door uw zorgverzekering.Dit alles omringd door een enthousiast specialistisch team van een huidspecialiste, huidtherapeute, Permanente make-up specialiste en cosmetisch arts. Allen met een persoonlijke benadering en een goed advies."
Adres: Schakelplein 6, 5408 AW Volkel, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0621839943
Stad: Volkel
Route: Schakelplein 6
Postcode: 5408 AW


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:30
Dinsdag: 08:30 - 21:00
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30

Recensies
Tijdens de intake al meteen ontzettend goed en vriendelijke geholpen. Er is meteen naar mijn huid gekeken en hier is een plan voor gemaakt. Erg benieuwd naar mijn huid over een tijdje!
Fijne behandeling gehad! Ik haf geluk en kon snel terecht. Goede communicatie. Even moment voor mezelf in de stoel! Heerlijk nog een masker met massage aan het einde, cadeautje! Service: Acnebehandelingen
Goede service! Blij mee. Bedankt Kim
Goede service. Mooi resultaat.Service: Wenkbrauwen
Fijne, schone en deskundige schoonheids salon
Vertaald door Google Professionele spa van topkwaliteit. Geweldige producten en diensten. Origineel Professional top quality spa. Great products and services.
Vertaald door Google Service en producten van hoge kwaliteit Origineel High quality service and products
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid