facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Skindeep beauty huid en voedingsspecialist

Skindeep beauty huid en voedingsspecialist

Info

Bij Skindeep beauty sta jij centraal!

Skindeep beauty een natuurlijke aanpak en voedingsadvies voor de huid. Heel jouw huid met natuurlijke producten en voeding!

Geschiedenis

Bij Skindeep beauty sta jij centraal!

Skindeep beauty een natuurlijke aanpak en voedingsadvies voor de huid. Heel jouw huid met natuurlijke producten en voeding!



"Schoonheid komt van binnenuit !Klachten die zich uiten op de huid ontstaan vaak van binnenuit, vandaar dat ik behandelingen op maat geef om de huid weer in balans te krijgen. Deze behandelingen kunnen zowel voedingsadviezen als lifestyle adviezen bevatten en natuurlijk huidbehandelingen!Mijn aanpak is compleet natuurlijk en ik werk alleen met biologische producten."
Adres: Dorpsstraat 743, 1724 NL Oudkarspel
Telefoonnummer: 0643023381
Stad: Oudkarspel
Route: Dorpsstraat 743
Postcode: 1724 NL



op zoek naar gerelateerd: Skindeepbeautyonlinestore nl
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sladjana's Skincare Sladjana's Skincare 626 meter Ik raad Marjolein van harte aan. Marjolein is kundig en heeft een gerichte aanpak. Da...
Schoonheidssalon Eliza Schoonheidssalon Eliza 664 meter Heerlijke behandeling gehad!
Beauty bar Indah Beauty bar Indah 3 km Top salon! Hier hebben ze expertise op het gebied van wenkbrauwen. Altijd naar tevred...
Recensies
Dankbaar dat ik het zo heb getroffen; niet alleen is mijn huid zuiverder ook mijn kwaliteit van leven is verbeterd, doordat Marjolein mijn interne gestel onder loep nam en mijn darmstelsel herstelde. Ik ben fitter en heb nog meer energie. Marjolein is zo kundig! Door haar fijne energie is het altijd heerlijk om behandeld te worden. Kortom; doen en gun jezelf dit!
Bij Marjolein kwam ik terecht met verschillende klachten, met name een onrustige huid, eczeem en ernstige buikdarm problemen. Na een traject met testen en behandeling zijn deze klachten overgegaan. Tijdens het traject bood ze mij de informatie, motivatie en steun die uiteindelijk hebben geleid tot meer energie, een aanzienlijk verbeterde huid, hormonale balans en verdwenen zorgen over buikpijn, gevoeligheid voor eten en gevolgen van stress.Service: Acnebehandelingen
Marjolein is echt een meester is haar vak! Ze weet zo ontzettend veel af van voeding, hormonen en de huid. Ze gaat met je aan de slag om de oorzaak van je klacht op een natuurlijke manier aan te pakken. Ik heb geen acne, meer na een darm/huidtraject. Ik ben Marjolein hiervoor eeuwig dankbaar! Bovendien is ze een heel leuk mens met een warme persoonlijkheid die opzoek is naar de beste oplossing voor jou :Service: Acnebehandelingen
Vandaag een heerlijke Meet and Treat gehad bij Marjolein. Ook heeft ze mijn wenkbrauwen geverfd. Ik kan niet anders zeggen wat een heerlijke verwennerij. Ze werkt met mooie, en voor mij belangrijk, natuurlijke producten. Naast een gezichtsbehandeling masseert ze je nek en borst maar pakt ook je handen mee als je maskertje nog even in moet werken. Ontspannen sfeer en met de juiste kennis en aanraking is dit een fijne plek om heen te gaan. Ik heb alweer geboekt!
Ik raad Marjolein van harte aan. Marjolein is kundig en heeft een gerichte aanpak. Daarnaast is ze ook nog eens een lief en gezellig mens. Inmiddels geniet ik bijna een jaar van haar behandelingen en het is zo fijn! Precies een jaar geleden was ik op vakantie in een zonnig land. Zoals altijd had ik weer vuurrode rosacea wangen en voelde ik mij daar totaal niet prettig bij. Mijn huid was geïrriteerd en dit ongemak sleepte ik al vele jaren mee. Ik besloot contact op te nemen met Marjolein. Marjolein herkende direct mijn pijnpunten en kwam met een gerichte aanpak. Micro-needling was het antwoord. We zijn van start gegaan en na de eerste behandeling kon je meteen zien dat de doorbloeding in mijn gezicht echt verbeterd was. Daarop volgde nog een aantal behandelingen. Na de behandelingen ben ik blijven plakken en geniet mijn gezicht elke 6 weken van een opknapbeurt :- Ik merk echt aanzienlijk verschil van voor en na. Heel blij en deze zomer heb ik totaal geen last meer gehad van rosacea. Is het voor 100% weg? Nee. Maar grotendeels wel en daar ben ik al zoooo blij mee.
Ik voel me in goede handen bij Marjolein! Marjolein is geduldig, legt alles goed uit en leeft mee. Dankzij de hulp van van Marjolein is mijn acne verdwenen en zijn de littekens ook bijna weg. Ik heb heel veel geleerd over voeding passend bij mijn lichaam. Ik raad Skindeep beauty zeker aan!!
Deze handjes zijn magisch , ik verlaat de ruimte dubbel zo ontspannen. Ik ben al een paar keer geweest en Marjolein begrijpt mijn huid volledig. Ze geeft graag advies over haar producten maar ze zal nooit iets aan je aansmeren en zegt eerlijk als dat product voor jou nodig is of niet. Ze heeft mij ook advies gegeven over supplementen en daardoor straal ik nog meer van binnen en van buiten. Dankjewel dat jij er bent.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid