facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Skincare Beauty & make-up musthaves

Skincare Beauty  & make-up musthaves

Info

Life is all about choices

Geschiedenis

Onmiddelijk Strakker Makend en Herstellend Serum zorgen voor zichtbare versteviging van de huid, met als resultaat een onmiddellijke verjonging van uw uitstraling.
Baanbrekende ingrediënten produceren een onmiddellijke reactie door vermindering van rimpels en een gladdere huid. Natuurlijke mineralen hebben en direct versterkend effect voor een “look” die zichtbaar verbeterd. Rimpeldiepte en poriën worden veilig en effectief verminderd met natuurlijke elementen en herstellen de look van jeugd en schoonheid. Wallen onder de ogen verdwijnen binnen enkele seconden en zorgen voor een jongere uitstraling.

Onmiddelijk Strakker Makend en Herstellend Serum is een revolutionaire ontwikkeling in anti-aging. Dit serum verzacht en vermindert kleine rimpels en bestrijdt de zichtbare kenmerken van veroudering met natuurlijke ingrediënten die u kunt vertrouwen.

Uw schoonheid mag niet ten koste gaan van uw gezondheid. Daarom gebruikt Jouvé uitsluitend veilige ingrediënten die van nature snelle en langdurige resultaten bevorderen.

Snap 8 is een baanbrekende octapeptide – een combinatie van acht aminozuren – die helpt om dunne lijntjes zichtbaar te reduceren en diepte huidplooien te verminderen door gezichtsspieren op natuurlijke wijze te ontspannen. Het resultaat is een gladde, meer jeugdige uitstraling.

Aloë Bloemextract wordt al eeuwen gewaardeerd voor haar vermogen om de huid te verzachten en te beschermen tegen omgevingsfactoren en beschadiging door blootstelling aan UV-straling. Het is een bestanddeel van Jouvé-producten om het superieure vermogen de verkleuring van de huid te verminderen.

Radijswortel Fermentatiefiltraat is een natuurlijk micro-organisme afkomstig uit het fermentatieproces van het traditionele Koreaanse dieet, kimchi. Het levert krachtige hydraterende effecten om uw jeugdige uitstraling te behouden.

Curcuma Longa Extract, beter bekend als kurkuma, fungeert als een natuurlijke antioxidant die helpt om de huid te verzachten.

Adres: Kollum
Telefoonnummer: 31624806898
Stad: Kollum



op zoek naar gerelateerd: Niche Beauty, Niche Beauty review, Niche Beauty Lab, Merit beauty belgium, Niche beauty sale, Niche beauty delivery, Niche beauty headquarters, Diptyque niche beauty
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Manuele Therapie Brals Manuele Therapie Brals 394 meter Praktijk voor complementaire, alternatieve geneeskunde Manueel Praktizijn Kollum
In Balance In Balance 1 km In Balance is gericht op huidverbetering en ontspanning.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid