facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Skillder Entertraining

Skillder Entertraining

Info

Ik wil met creatieve manieren individuele of groepsvaardigheden (h)erkennen en vergroten. M'n toverwoorden: enthousiasme & professionaliteit!

Adres: Makkum
Telefoonnummer: 0651746697
moc.liamtoh@artspretwp
Stad: Makkum


Recensies
TOP crew in de kleine fijne jachthaven bekwaam en vriendelijk. Koffie douches toilet schoon goed onderhouden. Weer heel blij van de Boot Chauffeur. Bedankt
Service is perfect in orde. Helaas werkt de communicatie niet zo goed. Ik wacht meestal enkele weken voordat ik antwoord krijg op mijn e-mails en dit is geen alleenstaand geval.
De competentie van alle medewerkers is top, zelfs voor het kleinste probleem is er altijd een oplossing bij de hand, maar ook complexe ombouwingen zijn hier geen probleem. Duidelijke aanbeveling!
Voor mij al jaren het topadres, prima service, zeer goed werk en voor elk vakgebied een specialist, alles onder één dak. Na intensief overleg is er bij mij staalwerk verricht, de motor is gereviseerd.
Betrouwbaar, geweldig personeel, geweldig werk, zeer schoon! Perfecte service!
Topadres, prima service, prima werk, aardige mensen. Mooi gelegen.
Kleine zeer vriendelijke haven met zeer schoon nieuw sanitair
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid