facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SkiFit Eindhoven

SkiFit Eindhoven

Info

SkiFit Ski & Partycentrum Eindhoven
De beste voorbereiding voor uw wintersportvakantie

Ook voor al uw feesten en partijen
E: [email protected]

Geschiedenis

De piste
De piste beweegt onder uw ski of snowboard naar boven, zodat u eindeloos kan afdalen. De snelheid en hoogte wordt aangepast aan uw niveau. U kunt u zelf zien skiën in grote spiegelwanden.

Effectieve ski-tijd
Oneindig afdalen is ideaal voor het leren en laten inslijpen van de juiste bewegingen voor zowel beginners als gevorderden skiërs en snowboarders.

Begeleiding
U krijgt veel individuele aandacht doordat er met maximaal 2 personen per keer wordt geoefend.
De deskundige leraar kan u op korte afstand aanwijzingen geven.

Veiligheid
Minimale kans op blessures door de dichte structuur van de skimat en bij een dreigende val kan de piste direct worden stop gezet.


De beginnende wintersporter
Een beginnende wintersporter kan met dit systeem snel en veilig de ski- of snowboard techniek leren. Ook ervaren skiërs hebben baat bij het oefenen en trainen op onze indoorbanen, zowel in technisch als in conditioneel opzicht.
De techniek die op de baan vereist is, is identiek aan die in de sneeuw, met dit verschil dat sneeuw vaak zachter en flexibeler is. Op de indoorbaan is perfect skiën noodzakelijk, omdat de skimat geen ‘fouten’ tolereert, met als gevolg dat u in de sneeuw de bewegingen als gemakkelijker ervaart.

Zo maakt u van uw wintersport een vakantie met veel ski of snowboard plezier!

Adres: Vijfkamplaan 16, 5624EB Eindhoven
Telefoonnummer: 040-2484103
Stad: Eindhoven
Route: Vijfkamplaan 16
Postcode: 5624EB


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 23:30
Dinsdag: 10:00 - 23:30
Woensdag: 10:00 - 23:30
Donderdag: 10:00 - 23:30
Vrijdag: 10:00 - 23:30
Zaterdag: 10:00 - 23:30
Zondag: 10:00 - 23:30


op zoek naar gerelateerd: Indoor skiën Eindhoven, Montana Snowcenter, SnowWorld eindhoven, Indoor skiën Brabant, Skiles Uden, Skiles tilburg, Skicursus Nederland, Snow center
Recensies
Goede les. Fijne voorbereiding op de echte sneeuw.
Goede lessen en prima faciliteiten. Behulpzaam met de start en t inplannen van de lessen. Een verbetering zou het nog wel zijn als de uitleenschoenen op een droogrek staan en skies in een rij op maat.
Voor de eerste keer op ski's. Super begeleiding van Mitch ! Op naar les 2
Goede voorbereiding gehad voor wintersport en ook een goede leraren. Het boekingsysteem werkt ook fijn. Je kan er alles lenen mocht je nog geen schoenen en/of helm hebben.
In 2000 kwam ik voor het eerst bij skifit om de skitechniek beter te leren. Dat is geweldig gelukt. Nu ga ik elk jaar nog 5x een trainingsles nemen om weer fit in de sneeuw te komen. Ben inmiddels 75 jaar.
Leuke introductie skiles gehad! Dit was ideaal voor ons als beginners die nog geen spullen hebben en nog niet zeker weten of het iets voor ons is. Echt een aanrader!
Ik kwam er met me klas naar toe en het was leuk. We werden in groep en opgesplitst om vervolgen 7 minuten op de draaiende mat de mat die draaide was om te skien tegaan daarna ruilde we met een andere groep tot de tijd weer ruilen. De instrecteurs zijn aardig en behulpzaam en Als je iets te moeilijk vind dingen ze je niks. DUS kort samengevat een leuke en leerzame ervaring
Leuk skifeest gehad tot de betaling! Wel werd tijdens ons feest de tafels onder ons weggetrokken voor het volgende feest. Kids hebben leuk kunnen skiën. Maar check na afloop wel je rekening. Ze hadden bij ons voor 47 personen alles dubbel aangeslagen. Pas na 3 keer vragen werd de rekening gecheckt, die dus niet klopte. Er kwam een mega verschil uit, zonder enige sorry te zeggen!!! Klantvriendelijkheid erg slecht!!!
Hele fijne locatie om vanaf 0 te beginnen met skiën. Instructeurs zijn erg vriendelijk en behulpzaam.
Fijn om hier nog eens extra op de techniek te oefenen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid