facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Skidôme

Skidôme
"Beleef samen het ultieme wintersportgevoel in Nederland! Ontdek ons indoor wintersport resort in Rucphen met 3 indoor skipistes, een permanente kinderhelling en 8 skiliften."
Adres: Baanvelden 13, Rucphen (gemeente)
Telefoonnummer: +31859020606
Stad: Rucphen
Route: Baanvelden 13


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 22:00
Dinsdag: 13:00 - 22:00
Woensdag: 13:00 - 22:00
Donderdag: 13:00 - 22:00
Vrijdag: 13:00 - 22:00
Zaterdag: 12:00 - 20:00
Zondag: 12:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: skidome rucphen eten, skidome korting, skidome terneuzen korting, skidome rucphen prijzen, rucphen skidome openingstijden, skidome glowgolf, skidome rucphen korting, skidome social deal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Snwfrnd Snwfrnd 0 meter SNWFRND is een vereniging gestart in 2012 met als doel om meer mogelijkheden en onder...
SnowFun Holland SnowFun Holland 0 meter Zeer mooie en leuke snowworld. Het spijtige is wel dat we hadden gebeld als we moetse...
Snowsportschool.nl - Prive Ski en Snowboard lessen Snowsportschool.nl - Prive Ski en Snowboard ... 35 meter Welkom bij Snowsportschool voor ski- en snowboard lessen
Recensies
Zeer mooie en leuke snowworld. Het spijtige is wel dat we hadden gebeld als we moetsen reserveren om hier te eten in het restaurant en kregen mee dat dit niet moest. Maar als we aankwamen moest er wel gereserveerd zijn. Hebben dan bij de het andere restaurant een snack gegeten. Weinig keuze en mocht ook iets warmer geserveerd worden. De hamburgers waren wat lauw.
We kwamen samen om te gaan ijskarten. Het ijskarten zelf was echt heel erg leuk en een aanrader. Het personeel dat boven stond was heel vriendelijk. Echter, bij de receptie beneden stond een uiterst onvriendelijke, omhooggevallen meid. Toen we de eerste keer bij de receptie stonden was zij er niet. Vervolgens werden we vanaf boven toch terug gestuurd naar de hoofdreceptie om ons aan te melden. Daar aangekomen stond een vrouw. Toen haar collega aangaf dat zij er niet was, zei ze 'even' 10 minuten minstens drinken te zijn gaan halen. Vervolgens zei ze op een snauwende toon dat we het dan maar aan iemand anders die er liep hadden moeten vragen want ‘er loopt heel veel personeel rond hoor’ er was niemand. Kortom, het ijskarten zelf is echt leuk. Een deel van het personeel kan een klantvriendelijkheidstraining gebruiken.
Gereserveerd om te skiën van 12 tot 14u. Om 12u niemand op de piste, heerlijk! Vanaf 13u startten er 3 klassen waardoor het wel druk werd. Pistes zijn namelijk niet zo heel groot het is kleiner dan Aspen in Wilrijk. Tickets zijn even duur als Snowworld Landgraaf dat toch pakken groter is, niet echt eerlijk verdeeld, vind ik. Je kan er enkel betalen met kaart, cash wordt niet aangenomen, jammer...
Schandalige afhandeling van mijn Icekart reservering. Ik kom hier zelf al jaren voor meerdere activiteiten. Medewerker weigert mee te denken aan een oplossing voor een kortingscoupon die online niet te verzilveren bleek. Na diverse nette mails werd er totaal niet meegedacht en gezocht naar een oplossing. Zeer onprofessioneel van zo'n grote organisatie waar ik veel meer van had verwacht. Je ziet het ook aan de reviews hier! Erg teleurstellend! Formele klacht bij de directie is aanstaande. Voor ons de allerlaatste keer geweest!
Rucphen SnowWorld is een geweldige plek om te snowboarden en te golfen! De faciliteiten zijn schoon en goed onderhouden, en het personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam. Er zijn twee leuke banen en heuvels om op te snowboarden, en de Glow Golf arena is altijd prachtig verlicht. Als je in de buurt bent, moet je hier zeker een proberen!
Alle features van de baan gehaald en dus nergens waar je tricks kan oefenen. Buiten dat was de sneeuw ook erg slecht, veel ijsvlaktes en de sneeuw die er lag is meer geschaafd ijs. Tijdens de eet pauze hebben wij 1 uur moeten wachten op ons eten 3 borden friet met snack met gevolg dat wij nog 1 uur en 50 minuten over hadden op onze skipas. Als je de keuze hebt zou ik zeker naar Terneuzen gaan. Daar hebben ze genoeg features ook voor beginners, 10x betere sneeuw en krijg je sneller je eten.
Op een doordeweekse dag wezen skiën met een groep. Het was niet druk. Over het Icekarten of glowgolfen kan ik dus niks vertellen. Snowworld Rucphen is niet bijzonder groot. Voor onervaren skiërs zijn het mooie pistes om de basics te leren. De gevorderde skiërs kunnen hier wellicht hun techniek verbeteren, maar zijn naar mijn mening snel uitgekeken. De lift op de rode piste heeft een tijd lang ontzettend traag gestaan, waardoor het bijzonder lang duurde om boven te komen. Het personeel heeft de lift, na vragen, uiteindelijk sneller gezet, hij stond blijkbaar op rust stand. Gek dat dit niet eerder wordt opgemerkt, want het personeel was wel aanwezig op de piste en de rode piste werd toch veel gebruikt. Enkele ski's van de verhuur waren behoorlijk versleten belag in slechte staat, achterkant kapot, als reden voor de slijtage werd de drukke kerstvakantie gegeven. Ook hier kregen we pas nieuwe ski's nadat we hier om vroegen. Toch gek dat de verhuur duidelijk versleten ski's meegaf, terwijl er ook exemplaren stonden die er beter aan toe waren. Al met al was het een prettige ski ervaring, de dienstverlening kan alleen beter.
Gister een super leuke ervaring gehad met mijn petekind. Voor de eerste keer op een snowboard. Ontzettend lieve privé lerares, haar naam kwijt. Maar super goed!
Jammer dat zo'n groot bedrijf de zaken zo slecht op orde heeft. Kinderfeestje geboekt via de site, tijden waaruit je kon kiezen staan erbij, dus een dag/tijd gekozen die bij ons paste. Kreeg ik mail dat er dan geen skileraar beschikbaar was. Dus gevraagd waarom die datum/tijd er dan bij stond, en op welke dag we dan wel konden? Dat is nu bijna een week geleden, en ondanks vele verzoeken tot reactie is die tot nu toe uitgebleven..
Door een eigen vergissing een reservering gemaakt op 4 februari in plaats van 5 februari. Snowworld kon niets voor ons betekenen, ons niet tegemoet komen en liet ons nieuwe kaarten kopen. Als het druk is snap ik dat het van belang is, maar dit was vandaag zeker niet het geval. Uiterst teleurstellend dat een groot bedrijf als SnowWorld niet wil meedenken aan een passende oplossing. Zeker als je dus dubbel moet betalen voor een ongeprepareerde piste, onverzorgde lift uitgangen en niet werkzame liften.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid