facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Skiclub Il Primo Bergen - NH

Skiclub Il Primo Bergen - NH

Info

Of je nu beginner bent of geoefende wintersporter, jong of oud, alpineskier of snowboarder of als langlaufer liever de rust van de loipe zoekt: Il Primo is er voor de liefhebber, de recreant en de wedstrijdskier die de skisport als sport wil beoefenen.

Geschiedenis

Een groot voordeel van skiën of snowboarden bij Il Primo is dat je les hebt van ervaren leraren en lekker in de buitenlucht.
Je kiest er zelf voor of je 6 of 12 weken les neemt op een vast uur in een groep van jouw niveau. De kinderen proberen we ook op leeftijd in te delen. Je kunt er ook voor kiezen een heel seizoen les te nemen, dat loopt dan door tot half april. Je sport dan op een unieke locatie in de duinen van Bergen met skibanen, langlaufbaan en onze gezellige Stube. Naast het oefenen van de ski- en snowboardetechnieken leer je ook de rolband en de skilift kennen. Zo wordt het straks in de sneeuw veel makkelijker om te genieten van alle pistes. Onze prachtige langlaufbaan loopt door het bos met de nodige hoogteverschillen. Voor elk wat wils.
Maak vrijblijvend kennis door een proefles te reserveren via mail of telefoon. Een proefles duurt 50 minuten en kost slechts € 10 inclusief gebruik van al het materiaal.



"Mooiste skibaan van Nederland in de duinen bij Bergen"
Adres: Zwarteweg 4, 1861 GK Bergen, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 072-5895064
Stad: Bergen
Route: Zwarteweg 4
Postcode: 1861 GK



op zoek naar gerelateerd: Skiën Bergen Noorwegen, Il Primo menukaart, Openingstijden il primo Bergen, Il Primo IJs, Il Primo ijsmachine, El primo Vertaling, Skiles Noord-Holland, Il Primo Breda menu
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Be Quick Bergen Be Quick Bergen 1 km Be Quick, een vereniging met een rijk verleden, diep geworteld in de Bergense samenle...
BSV Tennis BSV Tennis 1 km One dressing room for all genders, that's what I call progress. Great job. Vertaald ...
Rebels Fastpitchacademy Rebels Fastpitchacademy 1 km Fastpitchacademy Noord-Holland. Host of talent. #Seriousfun
Personal body challenge Personal body challenge 2 km Personal Body Challenge is de werknaam van Ruben van Rijn. Personal Trainer.
Koole Ruitersport Koole Ruitersport 3 km Ik heb online iets besteld en was veel te groot. Retour gestuurd en na vele mailtjes ...
Koole Dressage Horses Koole Dressage Horses 3 km Welkom op de officiele Facebook pagina van de Koole Dressage Horses. Hier kunt u alle...
LvC Dressage LvC Dressage 4 km Dressage Horse Training, Coaching, Equine Services & Marketing
Dames Montagnards Dames Montagnards 151 km Bij SJO Maasduinen JO15-1 valt vader/begeleider verbaal en fysiek de assistent scheid...
Flyboard Pawka Flyboard Pawka 155 km Everyone can Fly!! Just contact with us
Recensies
Oud en nagenoeg ouderwets te noemen, maar in basis werkt alles wel en voor de lessen kom je daar. Lessen zijn voor onze dochter erg goed gebleken. Horeca is wat saai maar ach..
Wordt heel leuk les gegeven. Wel een hoop bezoekers met "snot in hun neus". Maar de mensen op de club zijn top
Ik kwam deze per toeval tegen, tijdens de fietstocht. Leuk om even te kijken
Wàt een leuke plek hier in de duinen bij Bergen!
Gezellig en mooie baan.
We hebben alleen even gekeken, maar het was wel lol, om een groepje kids te zien afdalen.
Op zeer onvriendelijke wijze weggestuurd, in plaats van gevraagd of er iets betekend kon worden voor ons. Zeker geen goeie eerste indruk om hier op les te gaan.
Een heerlijk bakkie koffie terwijl onze dochter een uurtje les heeft. Er heerst een gezellige sfeer en daarom komen wij er graag.
Skileraar deed het erg leuk met de kids! Op zondag niet te druk. Goede verse muntthee met veel munt en honing. De cappucino was te melkig en geen mooi melkschuim.
Heerlijk oefenen, voor als we ooit weer de sneeuw in mogen. Goede docenten, gevarieerde lessen. En gezellig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid