facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Skicentrum Soesterberg

Skicentrum Soesterberg

Info

Sinds oktober 1977 is onze skibaan in Soesterberg gevestigd en behoorde toen bij de eerste skibanen van ons land.

Geschiedenis

Sinds oktober 1977 is onze skibaan in Soesterberg gevestigd en behoorde toen bij de eerste skibanen van ons land. Vele skiliefhebbers hebben sinds die tijd dankbaar gebruik gemaakt van de unieke mogelijkheid om langdurig en uitgebreid te oefenen voor een fijne en veilige skivakantie. Beginnende skiërs en snowboarders, zowel jeugd als volwassenen hebben bij ons de eerste ervaringen opgedaan en genoten daarna van een heerlijke sportieve skivakantie. Ook veel gevorderden maken gebruik van onze skibaan om hun technieken te verbeteren, iets waar een korte skivakantie nauwelijks gelegenheid toe biedt.

Adres: Kerklaan 8, 3712BG Soesterberg
Stad: Soesterberg
Route: Kerklaan 8
Postcode: 3712BG


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 22:00
Dinsdag: 12:00 - 22:00
Woensdag: 12:00 - 22:00
Donderdag: 12:00 - 22:00
Vrijdag: 12:00 - 22:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Skicentrum Soesterberg Openingstijden, Skiles Soesterberg, Ski Nieuwegein, Skibaan Huizen, Ski-Fun Halen, Kinderfeestje Soesterberg, Skiles Amersfoort, Hoevelaken ski
Recensies
Banen zouden veel beter onderhouden kunnen worden . Materiaal en schoenen zouden ook beter kunnen. Meisje wat les gaf was top.
Super leuk en goed georganiseerd kinderfeestje gehad! Leuke locatie, heerlijk buiten, goede instructeurs en alles was helemaal top geregeld! Dank jullie wel!
Leuk personeel en de leraren hebben verstand van zaken, verder is het beleid super flexibel. Tis niet perse goedkoper maar hier ben je geen kosten kwijt aan lidmaatschap. Vind persoonlijk dat bepaald onderdelen een opfrisser mogen krijgen. Desalniettemin kan je hier als beginner goed leren skiën en voor de gevorderde zijn er tal van mogelijkheden!
Het is ook een prima locatie om familie feestje te vieren Met goede verzorging en vriendelijk personeel.
Leuke en goede training door gedreven trainers
Ouderwets gezellig, fijne pistes en goede leraren!
Aardige mensen, altijd wel wat te beleven. Liftje is een beetje oud, voor skiles is deze locatie super
Gezellig skicentrum waar uitstekend skiles wordt gegeven. De ambiance doet wat ouderwets aan. De borstelbaan is een uitstekende voorbereiding om technisch goed te leren skiën.
Met een groep van 25-30 naar de skibaan geweest. Personeel op de baan was onvriendelijk en met -1 buiten staan zonder heaters is niet al te best!
Relexte sfeer en goede les voor de kids!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid