facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Skicentrum Sassenheim

Skicentrum Sassenheim

Info

Je kunt bij ons gezellige skicentrum terecht voor ski- en/of snowboardlessen voor zowel beginners als gevorderden en voor jong en oud!

Geschiedenis

Skicentrum Sassenheim is het nieuwste Indoor Skicentrum van Zuid-Holland. Je kunt bij ons terecht voor ski- en snowboardlessen voor zowel beginners als gevorderden voor jong en oud!



"De rolbaan is een leuke en veilige manier om nog beter te leren skiën en snowboarden. Onze skischool beschikt over 2 indoorrolbanen. Skilessen en snowboardlessen voor beginners tot gevorderden en voor jong en oud.Goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Gelegen aan snelweg A44 en tegenover Station Sassenheim. Parkeergelegenheid voor de deur."
Adres: Wasbeekerlaan 24, 2171AE Sassenheim
Telefoonnummer: 0252222555
Stad: Sassenheim
Route: Wasbeekerlaan 24
Postcode: 2171AE



op zoek naar gerelateerd: Skicentrum Hillegom, Skicentrum Hoofddorp, SkiBook Sassenheim, Billy Skicentrum Sassenheim, Skicentrum Heemskerk, Kleding rollerbaan ski, SnowWorld Zoetermeer, Ski aalsmeer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
RKVV Teylingen RKVV Teylingen 808 meter Gewoon de gezelligste voetbalclub uit de Bollenstreek
Tennishal De Klinkenberg Tennishal De Klinkenberg 992 meter Een verwarmde tennishal met 8 banen en led-verlichting wat lekker speelt De Plexi-pav...
Recensies
Zeker aan te raden! Na een tijdje niet meer op de ski’s te hebben gestaan besloot ik hier een lesje te boeken. Ik werd goed ontvangen en heb daarna in 3x10 minuten volledig mijn zelfvertrouwen op ski’s teruggekregen. Leraar Kevin was zeer enthousiast, kundig en lette goed op je techniek. Echt top!
Indoor skicentrum, onze kinderen beginnen nu met skiën. We zijn erg blij dat ze nu de basis technieken leren dan kunnen ze straks in de sneeuw lekker genieten. Het enthousiasme team van skicentrum Sassenheim is vriendelijke en deskundig. Het zijn lessen van 1 uur, afwisselend steeds 10 min op de baan en 10 min rust. In de rust moment kan je genieten van een lekker warme kop thee, koffie of chocolademelk. Het wintersport gevoel komt helemaal naar boven.
Goede sfeer en fijne lessen. Veel aandacht voor het aanleren van de juiste technieken om goed te leren skiën!!
Zeer ontspannen indoor skischool. Met groot team zeer bekwame leraren. Fijne, goede skibaan. Zeer geschikt om techniek te leren en te verbeteren.
Dochter en neefje van 4.5 en 5.5 jaar konden lekker oefenen op de 3de baan die een kleinere baan is voor kinderen.
Veel geleerd tijdens mijn skilessen hier. Deskundig, professioneel en vriendelijk personeel. Er hangt een prettige sfeer en het is een goede vervanging van de wintersport dit jaar.
Heerlijk om weer even te kunnen skien. Met de nieuwe matten nog fijner skien. Kan niet wachten om in september te starten met het nieuwe seizoen.
Toch weer op de ski's dit jaar. Leuke manier om toch nog een beetje wintersport te voelen. Werken vooral aan techniek. Skileraren zijn top! Ik kom zeker terug!
De borstelbanen zijn van prima kwaliteit, en alles ziet er nieuw en schoon uit. De mensen zijn aardig, vooral de snowboardinstructeur.
Super manier om echt goed te leren skiën!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid