facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Skicentrum Heerhugowaard

Info

Ski en snowboardles van alle niveaus voor jong en oud.

Geschiedenis

Skicentrum Heerhugowaard is sinds 2013 een zelfstandige onderneming onder leiding van professionals die geboren zijn met een passie voor sneeuw.

Skiën of snowboarden op een indoorbaan is een leuke, effectieve manier om de techniek te leren, specifieke conditie op te bouwen en een goede voorbereiding op de wintersport.

De kleine groepjes, persoonlijke aandacht en professionele lesmethodieken van ervaren instructeurs geven u het vertrouwen om veilig en met veel plezier te genieten van uw wintersport.

De lessen worden gepland op basis van het skiniveau op de door u gekozen tijdstippen. U kunt zich individueel maar ook met een groepje aanmelden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Geoffrey van Dijk via 06- 52430353 of [email protected]

TIP: Skiën of snowboarden met uw collega’s ? Vraag naar de mogelijkheden.



"Indoor Skicentrum Heerhugowaard staat onder leiding van ex-topsporter Geoffrey van Dijk. Opgeleid in Oostenrijks en in het bezit van het Staatlichen skilehraren diploma. Dit is het hoogst aangeschreven diploma wereldwijd."
Adres: Oosttangent 4, 1705 PA Heerhugowaard
Telefoonnummer: 06-52430353
Stad: Heerhugowaard
Route: Oosttangent 4
Postcode: 1705 PA



op zoek naar gerelateerd: Skiles Heerhugowaard, Skiles Noord Holland, Skiles Alkmaar, Skiles Schagen, SkiRun Heerhugowaard, Skicentrum Hoorn, SkiBook Heerhugowaard, Ski les
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SkiRun SkiRun 3 km Ik zit er nu op les voor 6 keer en ze geven je echt vertrouwen. Ik vind het er echt f...
Recensies
Fijne skischool met goed instructeurs. Je leert niet alleen skiën, maar ook hoe je met het materiaal moet omgaan, zelf leren opstaan etc. Door de kleine groepjes krijg je veel persoonlijke aandacht.
Wij lessen hier graag. De instructeur is duidelijk en weet de techniek goed over te brengen.
Zeer vakkundige leraar en ideaal om te oefenen
Me dochter vind de lessen super leuk, en ging dankzij de skilessen bij Geoffrey als een speer in Oostenrijk.
Super leerzame, leuke lessen!
Wij lessen al jaren hier, Geofrey is heel goed en weet instructies duidelijk te geven. Hij zorgt er voor dat je altijd verbeterd in je techniek bij elke les. Snowboarden en Skieen zou ik zeker aanraden om dat bij hem te leren voordat je de echte sneeuw in gaat het is een goede basis voor de echte sneeuw.
Onze kinderen hebben al drie jaar les bij skicemtrum Heerhugowaard. Trainingen zijn ondanks groepsles heel individueel gericht. Beide kinderen hebben veel geleerd en gaan ieder jaar vooruit en vinden het bovendien heel erg leuk! Top trainer Geoffrey!
Echt een aanrader voor iedereen die een goede skitechniek wil aanleren. Geoffrey is een topleraar en zie t precies wat goed gaat en wat beter kan. Je krijgt duidelijke individuele tips. Heel prettig!
Leuke interactieve trainingen! Ooit vanaf 0 ervaring begonnen bij Geoffrey en direct het eerste jaar kon ik mee met mijn groep boarden. Ondertussen lekker los boarden bij Geoffrey waar ik iedere les uitgedaagd en steeds bijleer! Onzettend bedankt Geoffrey voor de lessen weer en je inzet. Zeker tot volgend jaar. Conrad
De perfecte voorbereiding voor je wintersportvakantie. De kinderen gaan al 4 jaar met veel plezier naar de les van Geoffrey. Eenmaal op vakantie hoeven ze niet meer in een klasje en kunnen ze volle bak genieten.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Skicentrum Heerhugowaard met het openbaar vervoer


Heerhugowaard, Huygendijkbos 60 meter
162
Heerhugowaard, Huygendijkbos 80 meter
162

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid