facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Skicentrum De Wijchense Berg

Info

Skicentrum de Wijchense Berg is een uitstekende ski-&snowboard school. Gelegen in de bosrijke omgeving van Wijchen. Tevens is Skicentrum de Wijchense Berg een party centrum waar u terecht kunt voor al u feesten en partijen.

Geschiedenis

Skicentrum De Wijchense Berg heeft een outdoor skibaan, bestaande uit gesloten matten met daarop miljoenen plastic 'balletjes' waardoor het skiën op sneeuw grotendeels geïmiteerd wordt. Daarbij is een rustiek chalet gelegen waar het altijd weer gezellig is. Het geheel is gelegen in een bosrijke omgeving waardoor U zich elke keer weer opnieuw op wintersport waant.



"De Wijchense Berg heeft een outdoor skibaan, bestaande uit gesloten matten met daarop miljoenen plastic 'balletjes' waardoor het skiën op sneeuw grotendeels geïmiteerd wordt. Daarbij is een rustiek chalet gelegen waar het altijd weer gezellig is. Het geheel is gelegen in een bosrijke omgeving waardoor U zich elke keer weer opnieuw op wintersport waant."
Adres: Heumenseweg 180, 6603 kt Wijchen
Telefoonnummer: 024 641 1341
Stad: Wijchen
Route: Heumenseweg 180
Postcode: 6603 kt



op zoek naar gerelateerd: Snowboard lessen nijmegen, Buiten skibaan Nederland, Skiles volwassenen, SKIHAL Deventer, Skiles gezin, Skiles Oss, Indoor Ski Almere, Ski baan Uden
Recensies
Mooie baan om te tuben. Voor skiën minder geschikt omdat het een borstelbaan is die niet erg lang is...
Ons zoontje van 5 jaar volgt prive lessen bij de Wijchense Berg en had geen ski ervaring. Dit alles ter voorbereiding voor onze eerste skivakantie. Ik raad het ouders echt aan om dit te doen want deze overzichtelijke berg geeft de kinderen naast dat ze onderleiding van goede skileraren leren skiën ook zoveel zelfvertrouwen. Het is een goede investering voor je kindje en je helpt ze binnen de sport met een kleiner tussenstapje heel goed op weg!
Perfecte plek om te leren skiën maar ook zeker geschikt voor ervaren skiër om de techniek te verbeteren. Gezellige bar.
Dit weekend in echte sneeuw in Nederland kunnen skiën. Dat is natuurlijk uniek. Geweldige middag gehad.
nog nooit zo’n onvriendelijke snowboard leraar gehad
Baan is zwaar aan onderhoud toe.
Voor Nederland zijn er geweldige downhill trails aangelegd.
Gezellige tent,met vriendelijk personeel en leuk als je iets te vieren hebt! Ook binnen leuk aangekleed met wintersport-accessoires! Apres ski sfeertje gegarandeerd!
Wat een verrassing: Skieën kijken in Ned. Begeleiding van de veelal jonge skiërs zag er verzorgd uit
Prima zicht op de kinderen als op het terras zitten Leuke voorbereiding op de echte sneeuw
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid