facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ski en Wakecenter In Plané

Ski en Wakecenter In Plané

Info

Voor de leukste & actiefste feestjes op het water voor jong & oud! Flyboarden,wakeboarden,waterskien, suppen,kanoën,parasailen etc. vanaf uniek skiponton!

Adres: Biesboschweg 15, 4924BB Drimmelen
Telefoonnummer: 0653265852
Stad: Drimmelen
Route: Biesboschweg 15
Postcode: 4924BB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 23:00
Dinsdag: 09:00 - 23:00
Woensdag: 09:00 - 23:00
Donderdag: 09:00 - 23:00
Vrijdag: 09:00 - 23:00
Zaterdag: 09:00 - 23:00
Zondag: 09:00 - 23:00

Recensies
‍ Wij hebben hier gesupt via socialdeal, het was enigszinds lastig te vinden maar uiteindelijk kom je er wel. Begginend op de sub was het een spannende reis over het grote kanaal. Na het grote kanaal, moest je met de kapmes door de jungle heen oppassend voor brandende en bijtende brandnetels. Daarna kwam je bij het rustig vaartgebied, lekker op je gemakje subben met reigers, eenden, libellen en niet te vergeten krokodillen . Terug naar de basis, moesten we weer onze kapmes pakken dwars door de jungle maar het grote kanaal was een uitdagende taak met boten om je heen. Dit is zeker een tof iets om te doen, zolang je je kapmes en de juiste benodigdheden badschoenen niet vergeet
Geweldige teamdag gehad op de gehuurde ponton boot! De boot zat lekker, deed wat ie moest doen en was ruim. Was ook een aangename prijs. Personeel vriendelijk, behulpzaam en flexibel. Komen zeker terug!
Samen met mijn zoon van 10, 2uur gesupt, actie gekocht via socialdeal. Wat een spannend begin om direct de Amer over te gaan! Heel fijn dat de uitbater even mee ging met de boot. Daarna een stukje door de Biesbosch, prachtige natuur. Heel erg leuk gehad!
Ik fiets veel mooi doel om naar toe te fietsen verder heb ik geen enkele binding met drimmelen
Geweldig weekend van vrijdag tot zondag gehad Geheel verzorgt toppie Bbq feest en zondagmorgen nog verrast met ontbijt We zouden plane enz zeker aanraden
Super weekend gehad Top verzorging met drank en eten echt een aanrader Met dit bedrijf in zee te gaan
Fantastisch feest gehad, bbq en ontbijt super goed verzorgt. Hele gastvrije en gezellige "bemanning". Aanrader!!
Super georganiseerd weekend gehad met de boten vereniging Bbq Silentdisco en ontbijt goed verzorgd top
Vandaag met de sloep gevaren..goed verzorgde sloep lag klaar kussens en zonnescherm op de boot. Het was 33 graden. We kregen goede uitleg wat en hoe we het beste de vaarrit konden doen ..diverse strandjes en volop plezier. Het was een onvergetelijke dag. Voor herhaling vatbaar.
Fantastisch vrijgezellenfeest georganiseerd met Pam en Emory. Watersporten, bbq, biertjes,snelleboot, partyboot,wat wil je nog meer. Ik weet waar ik moet zijn als ik de volgende keer een feestje organiseer. Nogmaals bedankt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid