facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Skatepark Drachten, Slingepark

Skatepark Drachten, Slingepark

Info

Het Skatepark in de Drait wordt druk bezocht door de jongeren uit Drachten. Het is inmiddels uitgegroeid tot een super leuke plek voor en van jongeren. Er heerst een goede,positieve en sociale sfeer op de baan.

Geschiedenis

Wil jij graag op de hoogte blijven van wat er in het skatepark gebeurt?
Druk dan op die LIKE knop op de pagina!
Heb jij nog leuke foto's of filmpjes die gemaakt zijn in het skatepark van Drachten? Laat ze dan achter op deze pagina en wij delen het voor je!

Adres: Jelle Plantinga straat 1, Drachten
Stad: Drachten
Route: Jelle Plantinga straat 1


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Draitfestival Draitfestival 613 meter Hét muziekfestival in Drachten. De 10e editie vindt plaats op zaterdag 31-8-2019! Van...
Poppodium Iduna Poppodium Iduna 918 meter Gezellige gelegenheid waar de sfeer prima is! Mooi aangekleed en moderne apparatuur. ...
SNIJ Noord Hal Drachten SNIJ Noord Hal Drachten 1 km Officiële Facebook-pagina van de Lascon Hal Drachten. Korfbal en meer!
Level XL Level XL 2 km Super leuke tent. Veel te doen mooi aangekleed. Vriendelijke eigenaar en het eten is ...
Club Champino Club Champino 2 km Dikke prima, altijd gezellig. De room machine in skihut geeft me wel ziektes
Recensies
Simmerdeis...... prachtig spektakel, leuke muziek, prachtig weer, te warm op zondag maar dat heb je niet in de hand. Echter....wat een bespottelijke bedragen worden er gevraagd, 2 minuten in de zweef, 1 muntje....€3.30 , 1 bolletje, ja slechts 1 bolletje ijs voor 1 munt, men durft zelfs een hoorntje aan te prijzen met 3 bolletjes......€ 9.90....belachelijk bijna 21 gulden Heel jammer en nauwelijks toegankelijk hierdoor voor minder draagkrachtigen. Volgens mij heeft de Lawei al es eerder benoemd dat voorstellingen en dus ook simmerdeis voor iedereen zouden moeten zijn. Niet op deze manier lijkt mij.
Groot park in Drachten. Skatebaan, skateramp, glooiende fietspaden en wandelgebied. Ook nog een strandje met vijverpartijen. Er is een trimbaan van 1000m met fitnesspunten. Dit weekend een massaal festijn met muziek, kunst, zang, toneel, kermis en eten en drinken. Dit alles vanwege het zomerfestival ‘Simmerdeis’. Ook in 2023 was het weer een groot succeslaatste 7 foto’s
Super mooi park en je kunt er super leuke dingen doen zo als even lekker genieten van het water en bos .. heerlijk om even met de kinderen te wandelen en te spelen .. honden zijn ook toegestaan wandelpaden met de houtsnippers zijn niet echt rolstoelvriendelijk dus pas op welke weg je dan ingaat ..
Prachtig park met stukje bos en allerlei sportieve toestellen voor zowel jong en oud waar en waar ook cultuurfestivals zijn voor alle leeftijden.
Simmerdeis in drachten leuke locatie en veel gezelligheid genoeg eet- en drink gelegenheden. Ook geschikt voor kinderen
Heel mooi bij Simmerdeis.
Schandalig dat je hier alleen met pin je kan betalen
Mega leuk ben hier met vrienden geweest
Simmerdeis 2017 bezocht. Super leuk en gezellig!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid