facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Skate Style

Skate Style

Info

Skate Style - Spirit of skating

Geschiedenis

PRODUCTEN

Schaatsen:
- Glij-IJzers
- IJshockeyschaatsen
- Kunstschaatsen
- Noren
- Schaatsbeschermers

Inline

Accessories:
- Bescherming
- Kleding
- Tassen

Fun:
- Drift Scooter
- Longboard
- Skateboard
- Stunt Scooter
- TriSkate
- Vouwstep
- Waveboard



"U kunt bij ons terecht voor kwalitatieve producten voor in de keuken, outdoor en om te gebruiken tijdens het sporten. We kunnen met trots zeggen dat we onder andere de premium dealer zijn van het merk Le Creuset, Weber, Thule, Mepal en nog veel meer hoogwaardige merken.Een persoonlijke service staat bij ons hoog in het vaandel. Of u nou op zoek bent naar een mooie pannenset van Le Creuset of de sportieve kant op wilt gaan met Fila: u bent bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen u uitgebreid adviseren bij uw aankoop, wij delen graag onze productkennis.Kwaliteit staat bij ons centraal en dit is terug te zien in onze manier van werken."
Adres: Industrieweg 37 Mierlo, 5731 HP Mierlo
Telefoonnummer: +31 639 114 165
Stad: Mierlo
Route: Industrieweg 37 Mierlo
Postcode: 5731 HP



op zoek naar gerelateerd: ActiveStyle pannen, Le Creuset Mierlo, Smits-Maatje Mierlo, Active style step
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Straatvoetbal Mierlo Straatvoetbal Mierlo 658 meter 40e Straatvoetbaltoernooi Mierlo
HC Mierlo HC Mierlo 743 meter HC Mierlo is een familieclub waar gezelligheid in combinatie met sportieve prestaties...
Rijvereniging St. Ludovicus Mierlo Rijvereniging St. Ludovicus Mierlo 2 km Rijvereniging St. Ludovicus Mierlo, voor ambitieuze en recreatieve ruiter. Voor meer ...
Recensies
Geen enkel goed woord over dit bedrijf. Zoals alle andere mensen al schrijven: “verschrikkelijke klantenservice”. Uiteindelijk is bij ons een garantie geval goed afgehandeld, maar dat is alleen maar bereikt doordat wij vroegtijdig het merk van het gekochte product hebben gecontacteerd. We zagen de bui namelijk al hangen als je de reviews leest. Het heeft ons uiteindelijk ruim een maand gekost om een simpele garantie op te lossen. De importeur heeft het uiteindelijk opgelost. Tip aan activestyle: ook als je verkoopt op decathlon, heb je helaas te maken met klanten. Zorg dat je bereikbaar bent en reageer normaal.
Ik bestelde en betaalde eind december 2020 een serviesset bij Activestyle, maar wilde nog binnen de bedenktijd mijn herroepingsrecht inroepen en de bestelling annuleren. Nadat ik een mail stuurde om mijn bestelling te annuleren kreeg ik een werkdag later bevestiging dat mijn bestelling zou worden geannuleerd en het aankoopbedrag gecrediteerd binnen de 14 dagen. Ik las andere reviews op Google van klanten die hun geld nog niet zouden hebben teruggekregen, maar dit is niet de ervaring die ik heb gehad. Ik ontving vandaag 27 januari 2021 het volledige bedrag terug op mijn rekening. Dit is weliswaar een weekje later dan de vooropgestelde 14 dagen, maar allicht te wijten aan het feit dat de terugbetaling gebeurde via Stichting Pay.nl en bovendien moest worden overgeschreven van Nederland naar België dus langere verwerkingstijd. Ik zie deze vertraging dan ook graag door de vingers en wens Activestyle nog een bloeiende commerciële toekomst tegemoet.
Waardeloze service! Vorige week via Bol.com besteld waar deze winkel verkoper is. Tot op heden nog niks ontvangen terwijl het verzonden zou moeten zijn. Track and tracé code was overigens ook niet te traceren. Contact opgenomen met de klantenservice van Bol.com en via hun te horen gekregen dat het inderdaad niet verzonden was en het artikel ook niet leverbaar is. En dan laat je niks van je horen terwijl het bedrag volledig is betaald?!?! Gelukkig via Bol.com kunnen oplossen en het artikel nu elders besteld. Ben benieuwd hoelang deze zaak het blijft volhouden met deze service en zeker in deze corona tijden.
Thule fietskar besteld op deze webshop omdat ze de scherpste prijs konden bieden. Nadien zag ik overal negatieve reviews en kreeg ik angst voor oplichting. Dit was nergens voor nodig. Netjes op tijd geleverd, we kregen de nodige emails en track and trace codes. Denk dat het probleem van de negatieve reviews vooral bij DHL ligt en een minder goed bereikbare klantendienst. Wij hebben hier wel geen nood aan gehad dus hier kan ik niets over zeggen.
Tja... Woensdag 07/08 een item besteld, volgens website in voorraad, en dit ruim voor 17u00. Want de website verklaart dat "bij bestelling voor 17u00 het item nog dezelfde dag verstuurd wordt". En laat ik nu net dit artikel nodig hebben om makkelijker met vakantie te kunnen vertrekken maandag 12/08... In elk geval, pas 's anderendaags melding gekregen dat artikel zou verstuurd worden... Nu zijn we zaterdag, 3 dagen later, en bij nazicht bij de koerierdienst blijkt dat zij het item pas vrijdag gekregen hebben klaarblijkelijk. Ik heb dan ook een mail verstuurd naar ActiveStyle op vrijdagavond, en nu, bijna een dag later, nog steeds geen enkele reactie. Ik hou niet van dit soort bedrieglijke verklaringen. Ik zal hier dan ook nooit meer een bestelling plaatsen... Vertrouwen is erg belangrijk in de e-commerce, toch ? En dit geeft me geen goed gevoel. Let dus goed op als je een artikel dringend nodig hebt...
Ontzettend slechte service, ze zijn deze ene ster niet eens waard. Komen beloftes niet na! Niets bestellen, ik raad deze webshop zeker niet aan. Klantenservice is bagger, hebben geen tijd voor je en nemen vaak telefoontjes niet op. Als je een bestelling plaatst hoor je een week later pas dat ze het eigenlijk niet op voorraad hebben. Je geld krijg je ook erg laat terug. Kortom NIET DOEN!
Ondanks de mindere reviews wel voor deze winkel gekozen op basis van de goede reviews, de duidelijke website en de scherpe prijs van de Thule fietskar. De kar is vandaag, een dag na de online bestelling, al in huis! Tot nu toe nog geen gebruik hoeven te maken van de klantenservice, mogelijk is dat de kant van deze winkel die nog verbeterd kan worden.
Mijn ervaringen met Cookstyle zijn niet heel positief. Product dat ik bestelde bleek volgens Cookstyle een winkelexemplaar zonder verpakking of sticker. Men wilde dit wel terugnemen maar kosten van retourzending kwamen voor mijn rekening. Oftewel, je stuurt een incompleet product naar de klant en als die dit niet accepteert, zijn de retourkosten voor de klant. Als je aangeeft dit bijzonder onredelijk te vinden wat de Consumentenbond trouwens bevestigt wordt er niet meer op gereageerd. Kijk dus uit met deze leverancier!!
Pas op! om iets te bestellen hier. Slechte klantenservice, geen klantvriendelijkheid en als je een product moet terugsturen gaat voor je eigen rekening!!! Het geld volgens hen staat binnen 14 dagen... ipv 5 werkdagen... Zullen we het zien...
Product prima. Bij retourneren eerst papieren uitprinten en mailen voor akkoord. Geen reactie hierop. Uiteindelijk gestuurd. Geen bevestiging. Hierna gevraagd om bevestiging. Geen reactie. Nogmaals en toen reactie. Hierna nogmaals moeten vragen om geld terug te ontvangen. Uiteindelijk gelukt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid