facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Skargards Hottubs

Skargards Hottubs

Info

Welkom op de officiële Facebook-pagina van Skargards Hottubs Nederland, met allerlei informatie over onze Zweedse houtgestookte hottubs. Ons Social Media-team staat van maandag tot vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur voor u klaar.

Geschiedenis

Welkom op de officiële Facebook-pagina van Skargards Hottubs Nederland, met allerlei informatie over onze Zweedse houtgestookte hottubs. Ons Social Media-team staat van maandag tot vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur voor u klaar.



"Sinds 2007 ontwerpt en produceert Skargards een premium lijn van houtgestookte hottubs.Sindsdien heeft Skargards zich ontwikkeld tot een van de meest toonaangevende producenten van houtgestookte hot tubs van Europa. Alle modellen en bijbehorende accessoires worden in vijftien landen verkocht en tot aan de deur geleverd vanuit een fabriek aan de kust van Vanern, het grootste meer van Zweden."
Adres:
Telefoonnummer: 085 888 78 78
Stad: Dronten


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mattie's houtbewerking Mattie's houtbewerking 3 km Mattie's houtbewerking is specialist in het maken van steigerhouten meubels. Niet all...
Dutch Wood Products Dutch Wood Products 8 km We hebben voor ons vriendenweekend een hottub gehuurd. Dit was onwijs geslaagd en hij...
Recensies
Uitgebreid en deskundig advies. Na bestelling van de Rojal 190 is er een precieze bezorgdatum met ons ons afgestemd, op een dag die voor ons goed uitkwam i.v.m. beperkte vrije dagen.
Fantastische houtgestookte hot tub! Wij hebben er veel plezier van. Klantenservice van Skargards is uitstekend. Doen wat ze beloven, aanrader!
Goed en eerlijk advies gekregen. Niet goedkoop maar kwalitatief wel goed, volgens mij.
Mooie showroom met sauna's en hottubs. Je kunt alles rustig uitgebreid bekijken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid