facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Skanders Albrandswaard

"Bij Skanders staan veiligheid, plezier maken en elkaar motiveren centraal. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze leden met veel plezier hun doelstellingen halen op sportief gebied en persoonlijk kunnen groeien. Onze 3 gyms zijn 7 dagen per week open en wij bieden 80 groepslessen per week aan. Zo is er altijd wel een keer tijd om te komen training wanneer het jouw uitkomt."
Adres: Koperhoek 60, 3162LA Rhoon
Telefoonnummer: 0653569162
Stad: Rhoon
Route: Koperhoek 60
Postcode: 3162LA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Abbw Sportcentrum Abbw Sportcentrum 587 meter Ik vind het heel fijn sporten bij body &budo world. Gezellige mensen, goed sfeert...
Recensies
Ik ken de eigenaar zo’n 20 jaar nu en hij heeft in de loop der jaren een top gym ontwikkeld waar er een hele gezellige ontspannen sfeer heerst. Een gym waar je je thuis voelt waar niets moet alles mag en vooral ook waar veel aangeboden wordt. Het is een gyn waar je jezelf kan zijn en waar je op je eigen tempo kan ontwikkelen en naar vooruitgang kan streven. Keep up the good work
“Vertrouwd , veilig en leerzaam” ! Dit is wat ik regelmatig hoor in de wandelgangen. Als vaste trainer voel ik mij enorm gewaardeerd en kan ik tot mijn recht komen. Voor zo een beleving heb je twee kanten nodig. Ik heb vele clubs gezien en ook heel veel trainingen gegeven op diverse locaties, skanders is een club waarin het verschil gemaakt wordt op alle fronten. We hebben een club waarin de saamhorigheid heel hoog staat. Een ieder die binnenstapt bij ons gaat vaak om die reden ook niet meer weg. Het is ook niet voor niets dat ik als trainer de heerlijke energie meekrijg van onze mooie club en om die reden ook enorm naar mijn zin heb.
Een goede gym, met vriendelijke en kundige trainers. Het fijne is dat je met 1 abonnement bij 3 locaties kan trainen, dus altijd kan je wel een les volgen die je leuk vind! De eigenaar is zelf ook één van de trainers wat het ook gelijk persoonlijker maakt!
Leuke training gehad. Dankzij snelle terugkoppeling werd dat snel georganiseerd, complimenten. Verder goed advies en begeleiding gekregen over de spullen. Ook goed opgevangen door medeleden wat mijn een echte team gevoel gaf!
Een fantastische boksschool, waar je door goede trainers getraind wordt. Er heerst een goede sfeer op basis van wederzijds respect! Ga zo door!
Geen leuke ervaring gehad! Leeftijd 12/16 jaar Stond gelijk tegen over iemand met ervaring. Ik als leek krijg aardig stoten mij is niet geleerd hoe ik dat zou moeten opvangen of verdedigen erg ammer ik zoek het ergens anders op
Netjes en verzorgde gym. Goede training en leuke sfeer.
Afgelopen week proeftraining gedaan met een relatie die er traint. Leuke training gehad echter smerige zaal en helaas heeft men ook geen douche mogelijkheid op deze locatie.
Mahmut is een van de toptrainers bij deze sportclub!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid