facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SK MUSICAL's

Adres: 44, A.H. Blaauwstraat, 1431KX Aalsmeer
Telefoonnummer: 0685820466
Stad: Aalsmeer
Route: 44, A.H. Blaauwstraat
Postcode: 1431KX


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Bandbrouwerij De Bandbrouwerij 777 meter Erg leuke plek! Elke oefenruimte beschikt over een hele band setup! Super leuk voor b...
Silver Note Studios Silver Note Studios 2 km Mijn zoon heeft sinds zijn 8 ste jaar les van Anthony. Hij heeft hem de passie voor h...
Recensies
Wat een mooi dynamische musical, hij is nu afgelopen, anders zou ik hem zeker aanraden. Mooi verhaal en heel veel actie maar ook de omgeving is helemaal is style in de hal enz overal beelden je zit gelijk in het verhaal in het oude Egypte.
Musical was erg leuk en innovatief met alle led schermen. De stoelen waren slecht van kwaliteit en hoorde er meerdere klachten over. Bij aankomst had ik ook meer sfeer verwacht en een garderobe was niet aanwezig!
Wat een gave musical! Je komt ogen te kort, overal gebeurt wel iets om je heen. Doordat de spelers door de zaal gaan en over balustrades lopen en dansen, heb je het gevoel er echt midden in te zitten! Wat een belevenis! Echt ondergewaardeerd, dit had veeeeel groter moeten worden! Chapau!
Musical met een zeer bekend thema: de liefde tussen een prinses en een arbeider. Goed gezongen/gespeeld verhaal met fraaie acties/acrobatiek en mooi uitgedoste spelers. Je komt ogen tekort. Wij hadden de mazzel om in de laatste speelweek deze musical te beleven.
Ik vond het een geweldige musical. De digitale schermen fantastisch. Wij zaten vooraan, maar achterin de zaal werd je ook prima vermaakt. Werd goed gebruik gemaakt van de hele zaal. Zelfs buiten de zaal was het mooi aangekleed. Kortom voor mij 5 steren.
Slecht verhaal, slechte liedjes, te veel van alles. Slap aftreksel van Aladdin. Mooi gedanst, mooi gezongen. Decor bijzonder, maar had totaal geen toevoeging in het geheel. Vond t erg saai. Lag zeker niet aan de cast. Die hebben hun best gedaan.
We hebben ontzettend genoten van de musical. Prachtige stemmen.
Het was een geweldige musical, we zaten op rij 4 zagen alleen niks op de brug boven ons wat wel jammer was maar miste verder niks. Heel goede zang en geweldig podium, de trailers doen er niet goed aan, het is echt een beleving. Ook de dansers waren erg goed! Daarnaast was het theater ook erg gaaf! Ga naar one de musical!! Echt super leuk ook voor volwassenen!!!
Zeer ondergewaardeerde musical. Wat een spektakel, wat een belevenis! Eén van de meest leukste, innovatieve, sprankelijkste musicals, die ik de afgelopen jaren heb gezien. Ongelofelijke jonge cast met veel zang-, dans- en acteertalent, stuntmannen en een ledlighttheater, waardoor je continu meegenomen wordt in een reis door de geschiedenis van Egypte. In één woord adembenemend!!!
De locatie is verschrikkelijk en de show viel mij enorm tegen. De verhaallijn is verwarrend en voorspelbaar tegelijk. En dan ben ik nog niet eens begonnen over de stoelen, ik kom vaak in theaters maar ik heb nog nooit zo vreselijk op een theaterstoel gezeten, ik ben 21 jaar en zelfs ik had tijdens de show last van mijn rug. Erg jammer want dat verpest de ervaring van de show. Wat ook enorm jammer is was de zaal die maar voor max. 1/3 gevuld was. Lege zalen gun je geen enkele productie! Vond ik wel iets goed? Jazeker maar niet veel. De projecties op de led schermen waren zeer mooi en qua zang sprongen enkele castleden er boven uit alleen als een geheel is One de musical zeker geen unieke ervaring te noemen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid