facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sjwaampop

Sjwaampop

Info

Sjwaampop

Geschiedenis

Elke zomer weer!

Er is maar één missie: Genieten van de heerlijke sfeer, de swingende beats of de rauwe gitaarmuziek! 19 en 20 augustus 2017 is de 35e editie van Sjwaampop, natuurlijk ben jij erbij!

Sjwaampop wordt geheel mogelijk gemaakt door vrijwilligers die zich elk jaar opnieuw met hart en ziel inzetten om er een onvergetelijk festival van te maken. Door de muzikale variatie op het gratis festival op de Markt in Swalmen is het festival leuk voor jong én oud.

Dansen, lachen en een drankje erbij.. het feest gaat maar door!

De eerste playlist met muziek van ''30 jaar Sjwaampop''
http://open.spotify.com/user/115293236/playlist/08c7JHDrG96ujgDRndiZgI



"Elke zomer weer! Er is maar één missie: Genieten van de heerlijke sfeer, de swingende beats of de rauwe gitaarmuziek! 20 en 21 augustus 2022 is de 38e editie van Sjwaampop en natuurlijk ben jij erbij! Sjwaampop wordt geheel mogelijk gemaakt door vrijwilligers die zich elk jaar opnieuw met hart en ziel inzetten om er een onvergetelijk festival van te maken. Door de muzikale variatie op het gratis festival in Swalmen is het festival leuk voor jong én oud. Dansen, lachen en een drankje erbij.. het feest gaat maar door!"
Adres: Marktstraat 1, Postbus 9041, 6070 AA Swalmen, 6071 JD Swalmen
Stad: Swalmen
Route: Marktstraat 1, Postbus 9041, 6070 AA Swalmen
Postcode: 6071 JD



op zoek naar gerelateerd: De Fuu Swalmen, Agenda Swalmen, Tim Akkerman & The Ivy League, Call to Rise, Evenementen Swalmen, Braderie Swalmen, Kermis Swalmen 2022, In de Haofkes Swalmen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
King of Kings Tattoo King of Kings Tattoo 712 meter Naar buiten gelopen met een mooie tattoo
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid