facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sjplinktere van de Hoots

Sjplinktere van de Hoots

Info

Enthousiaste groep vrijwilligers die jaarlijks het gezellige Buurtfeest Holz organiseert. Dit jaar: Zat 10 sep. Iedereen is van harte welkom!

Geschiedenis

De Sjplinktere van de Hoots organiseren jaarlijks het Buurtfeest Holz, een gezellig feest voor en door de inwoners, verenigingen en bedrijven van de Holz. Dit jaar vieren wij trots onze 12e editie en je bent van harte welkom om er samen met ons "e sjun en jemuutlieg fès" van te maken. Wij zien je graag op zaterdag 9 september a.s. vanaf 15 uur op het plein voor de kerk van de Holz en de Abtenlaan.

Adres: Kerkrade-Holz, Limburg, Netherlands
Stad: Kerkrade-Holz


Recensies
Oktoberfeest fantastisch en gezellig met live muziek. 1 keer per maand live muziek met Duo Challenger. Kijk op de Facebooksite van Duo Challenger.
Geweldige locatie. Top service en betaalbaar
Leuk personeel, lekkere drankjes, fijne prijsjes kortom tiptop !!
Het was super de zaal was echt mooi gemaakt met statafels lampions en mooie sfeerverlichting het buffet was heerlijk wat over was kreeg ik de volgende dag netjes thuis bezorgd heel vriendelijke en snelle bediening een aanrader
Erg leuke en gezellige kroeg, waar je nog tegen acceptabele prijzen een hapje en een drankje kunt krijgen.
Nog een van de weinige ouderwets gezellige cafe' s. Helemaal Goed!
Top , altijd leuke mensen daar
Geweldig, anderen woorden heb ik er niet voor
GEZELLIG, goede snelle en goedkope service
Gezellig en niet duur.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid