facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sjors en Sjimmie Nijmegen

Sjors en Sjimmie Nijmegen
Adres: Koningstraat 21 , Nijmegen 6511 LA, NL
Telefoonnummer: 024 348 1983
Stad: Nijmegen
Route: Koningstraat 21
Postcode: 6511 LA



op zoek naar gerelateerd: Sjors en Sjimmie Nijmegen Facebook, Sjors en Sjimmie film, Sjors en Sjimmie oud, Koningsplein Nijmegen restaurant, Sjors en sjimmie Marktplaats, Sjors Sportief, Stretto Nijmegen, Sjors en Sjimmie verboden
Recensies
Prima en gezellig geluncht op het terras bij Café Sjors & Sjimmie. We moesten helaas lang wachten tot het eten geserveerd werd en tussendoor werd niet gevraagd hoe het was en er werd tussendoor geen extra drinken aangeboden. Speciaalbierkaart was een beetje standaard. Personeel was vriendelijk.
Eten is goed . Burger had geen soppig broodje en Carpaccio salade bowl was heerlijk. De verse friet was met zorg bereid een lekker knapperigEten: 4/5
Bij aankomst duurde het erg lang voordat het personeel ons doorhad waardoor wij inmiddels waren begonnen aan het bestellen via de QR-code. Al snel merkte we dat niet alles van de papieren menukaarten ook aanwezig was op de website, bijvoorbeeld de speciaal koffies. Uiteindelijk een lunch besteld in de goede hoop, na ongeveer 25 minuten geleden te hebben besteld kwam een medewerker vertellen dat er geen ham meer was voor de uitsmijter ham&kaas. Heel raar verhaal lijkt mij aangezien dit een product is welke snel in de supermarkt gehaald kan worden. A fijn wij er maar een uitsmijter kaas van gemaakt, hier zit wel een prijsverschil in van €0,50. Ik dit aangekaart bij een medewerker en die lachtte eigenlijk de opmerking heel stom weg dat ik de vergoeding van €1,- vroeg voor 2 uitsmijters zonder ham welke al vooraf waren betaald per QR-code. Het gaat inmiddels niet meer om de €1,- maar om de algehele ervaring. Alles na 45?! minuten wachten ontvangen, ontbrak de pulled chicken in de Bali Loaded Fries. Dit wederom aangekaart bij de medewerker, kregen we te horen dat die verwerkt zou zitten in de saus. Na heel wat aandringen heeft de medewerker aangeboden om extra pulled chicken te brengen, dit duurde inmiddels ook weer zo lang dat we de frietjes maar op hebben gegeten omdat die anders koud waren geworden en de pulled chicken hebben we maar los opgegeten. Eerste ervaring met Sjors & Sjimmie maar ik zou hier niet snel weer gaan zitten, personeel is erg onprofessioneel en oogt totaal niet klantgericht.
Op zich hebben we hier lekker wat gedronken en een hapje gegeten. Helaas werd de ervaring al snel negatief doordat de serveerster de sausjes liet vallen. Natuurlijk kan een ongelukje proberen. Deze vielen in onze tas en ik had allemaal mayonaise en chilisaus vlekken in mijn broekdie tevens net gekocht was. De serveerster probeerde het wel op te lossen door de broek uit te wassen onder de kraan, maar dit had weinig effect. Ik zag nog veel vetvlekken zitten. Toen ik ging vragen of er een oplossing was vertelde een jongeman mij dat 'dat het risico is van op het terras zitten". Zoiets heb ik nog nooit gehoord. Vind het echt heel onprofessioneel en niet klantvriendelijk dat ze niet met iets tegemoet komen. Ik kan mogelijk mijn broek weggooien die ik had gekocht voor een bruiloft. Ik kom hier in ieder geval niet meer door de bediening en de omgang met mensen.
Zodra je op de zaterdagavond een gesprek aan wilt gaan met de bewaker met de bril, omdat er iets gebeurd wat niet de bedoeling is - wordt je direct in de houdgreep genomen en wordt de politie gebeld. Er wordt niet geluisterd naar het verhaal van de klant. Een tegenwoord wordt niet geduld, bewaking gaat met 3 tegen 1, zonder kans op een normaal gesprek. Daarna kreeg één iemand van de groep direct een lokaalverbod, zonder duidelijke uitleg waarom. Zelfs na het aanbieden van excuses, op eigen initiatief, gunt diezelfde bewaker je geen blik waardig. Politie heeft het goed opgepakt, bewaking stond stijf van de testosteron en adrenaline, klaar voor sensatie. Rare tent. Onze groep komt hier in ieder geval niet nog een keer.
Prima stapcafé! Niet veel broekies huppelen daar rond. Je kan daar prima een drankje en dansje doen als je 30+ bent! Leuk gevarieerde muziek! Goed georganiseerd! Leuk barpersoneel! 1 tip! Fiks die wc's eens!! Nieuwe potjes en ff een likje verf ofzo!:
Slechte, te hete cappuccino zonder schuim. Duurde lang voordat bestelling kwam terwijl we hadden aangegeven dat we wat haast hadden. Slome, niet wakkere/alerte bediening die teveel drankjes had laten komen en op rekening had laten staan.
Dus wij een munt thee met honing bestellen, krijgen we geen honing. Vervolgens vragen wij beleefd voor honing aan de ober. Gaat hij honing halen, komt met lege handen terug en zegt dat de honing extra is. Terwijl op de kaart staat munt thee met honing. Kortom niet een chille plek om een lekker theetje te drinken.
Eten was heerlijk, beste calimari die ik in lange tijd gehad heb. Ook kan ik de Somersby Apple cider heel erg aanraden. Op het laatst nog cocktails besteld, die kregen we pas een half uur later, een kwartier voor sluitingstijd, dus dat was een beetje snel doordrinken. Maar voor de rest echt super!
We hadden cocktails en een borrelplank. Brood was erg droog. En de cocktails smaakte meer naar limonade dan naar alcohol.Eten: 4/5
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Sjors en Sjimmie Nijmegen met het openbaar vervoer


Nijmegen, Plein 1944 250 meter
14
3
331
5
6
85
Nijmegen, Hertogplein 270 meter
8
Nijmegen, Hertogplein 280 meter
8
Nijmegen, Voerweg 350 meter
8
Nijmegen, Valkhof 350 meter
15
2
33
80

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Sjors en Sjimmie Nijmegen.

Nijmegen bars

openingstijden, locatie, vervoer. Koningstraat 21 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Sjors en Sjimmie Nijmegen adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Sjors en Sjimmie Nijmegen. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Sjors en Sjimmie Nijmegen delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tempelier Tempelier 270 meter Prima café om even een drankje te doen voordat je gaat stappen. Op het terras is het ...
Restaurant MANNA Restaurant MANNA 351 meter
Bistrobar Berlin Bistrobar Berlin 592 meter Een mooie en gezellige plaats om avondvullend te eten. Fijn servicegericht en vriende...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid