facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sjerk Slagmolen Wooninrichters

Sjerk Slagmolen Wooninrichters

Info

Sjerk Slagmolen tapijt , PVC vloeren , Vinyl , Laminaat , Parket , Zonwering en gordjijnen ,
Een uitgebreide collectie van vloer en raamdecoratie

Geschiedenis

Sjerk Slagmolen Wooninrichters zijn specialisten als het gaat om inrichten van je woning . vakmensen van de vloer zijn binnen de organisatie de adviseur die uit ervaring het beste advies kan geven aan de consument .Vloerbekleding met als aanvulling zonwering , gordijnen maar ook verf en behang

Onze taak

Sjerk slagmolen doet het anders .hij wil de beste zijn door net iets anders te doen als de standaard wooninrichter.

Label

Een uitgebreid assortiment op het gebied van vloer en raamdecoratie tegen keurige prijzen .
Voor iedere stijl van modern tot klassiek
Dat is Sjerk Slagmolen wooninrichters met de S van service

Producten

tapijten. vinyl - luxe PVC vloeren .vloerkleden.laminaat. gordijnen.matten.zonwering. shutters . horren. verf . behang



"Pvc vloeren specialist speciaalzaak in leveren en leggen van pvc vloeren met 2 vestigingen in Bergen op Zoom . 1 langs de A4 centraal magazijn en showroom / groothandel en 1 in het centrum met exclusieve pvc vloeren en tapijten tevens exclusieve zonwering en gordijnen"
Adres: Rooseveltlaan 72-78, 4624DB Bergen op Zoom
Telefoonnummer: 0164788393
ofni.nelomgalskrejs@ofni
Stad: Bergen op Zoom
Route: Rooseveltlaan 72-78
Postcode: 4624DB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mooie Vloeren Van Mano Mooie Vloeren Van Mano 1 km 2 jaar geleden bij Mano mooie Coretec vloer besteld en laten leggen in de gehele woni...
De Importeur De Importeur 3 km Wij leveren vloeren rechtstreeks aan particulieren zonder tussenhandel, dus goedkoper...
Chinees Japans Restaurant Lotus Chinees Japans Restaurant Lotus 42 km Op een Zaterdag hier gegeten en erg goed bevallen. Gebruik gemaakt van bestel rondes....
Recensies
Gordijnen voor schuifpui, vloerbedekking voor open trap alsmede overloop besteld. Alles van uitstekende kwaliteit. Richard heeft gordijnen perfect opgehangen. Ook heeft Richard de open trap naadloos bekleed. Kortom wij zijn tevreden over de kwaliteit en het vakmanschap van Richard. Groet Ron en Ditta
Na een teleurstellende ervaring bij Kwantum onze trap laten stofferen bij Sjerk Slagmolen, alles volgens afspraak verlopen en keurig netjes gelegd! Prijs is vergelijkbaar met Kwantum maar vloerbedekking is van betere kwaliteit.
Wij hebben onze trap laten stofferen door Sjek Slagmolen. Het resultaat is verbluffend mooi en het is ons 200% meegevallen. Die mensen kennen hun vak en het was snel en helemaal volgens afspraak uitgevoerd. Dit bedrijf is echt een aanrader: zij zullen u niet teleurstellen!
Super tevreden! We hebben vorige week onze vaste en zoldertrap + overloop laten bekleden met vloerbedekking. Keurig gedaan. Vandaag 5 houten jaloezie laten plaatsen en ook keurig!! Personeel heel vriendelijk en geïnteresseerd complimenten hiervoor!
Vloer in de woonkamer is goed gelegd, maar de planning en communicatie was echt slecht. Wij besluiten onze trap niet te laten stofferen daar.
Wij zijn erg tevreden over Sjerk Slagmolen. Zij hebben bij ons alle vloeren geleverd, de vitrage en de trap bekleed met PVC vloerdelen. Ze zijn wat duurder, maar je merkt wel het verschil. Gewoon goede kwaliteit materialen, vakkundig personeel én ze komen de afspraken na! Zoals het er nu naaruit ziet volgende keer weer Sjerk Slagmolen.
Na enkele keren contact te nemen, geen antwoord meer..pvc is slecht gelegd en ook scheuren in het pvc....stoffeerder kon hier niks aan doen, hij was alleen en zouden met 2en komen ,maar dan toch niet meer reageren op de mailtjes...slechte zaak mensen, ik raad dit bedrijf niet meer aan.....
Tijdje geleden mijn trappen door Sjerk Slagmolen laten bedekken. Kundig advies, vlot een afspraak en een goede prijs. Binnen een dag waren mijn beide trappen af, top service!
Wij hebben een pvc vloer laten leggen door Sjerk Slagmolen en alles is precies volgens afspraak op tijd geleverd en gelegd, een zaak die ik iedereen kan aanbevelen, top.
2 trappen bekleed. Zoldertrap netjes gedaan. Helaas de andere trap door tijdsdruk slordig afgewerkt. Zijkanten rafelen ook flink.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid