facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SjefRob

SjefRob
Info
SjefRob. Dé kok bij u thuis!

"Op zoek naar een thuiskok/privekok bij u thuis voor een originele en culinaire invulling van uw avond met vrienden, familie of collega’s?Rob Verstappen is SjefRob en zorgt voor een bijzonder avondvullend programma bij u thuis voor groepen vanaf 6 personen. Een heerlijk zeven gangen menu opgediend in uw eigen vertrouwde omgeving.Met thuiskok SjefRob Rob Verstappen kunt u rekenen op een gezellige en culinaire avond of middag."
Adres: Steegstraat 7b, 6041EA Roermond
Telefoonnummer: 06 40584176
ln.borfejs@ofni
Stad: Roermond
Route: Steegstraat 7b
Postcode: 6041EA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Superkeukens Superkeukens 2 km Ruime keuze en professioneel advies.
Vegan Green Vegan Green 5 km About a vegan towards his green life
Recensies
Een etentje voor jouw liefste gasten laten verzorgen in je eigen huis, door een "sjef"-kok; SjefRob was heel bijzonder! De gerechten, de bijpassende wijnen waren van zeer hoge en verrassende kwaliteit. ...De ludieke kwinkslagen die Rob aan de presentaties van zijn gerechten toevoegt, moet je maar voor lief nemen... ;
2 weken geleden heeft Sjef Rob voor ons een 7 gangen menu bereidt, het was een michelin ster waardig menu, wij eten elke week een keer buiten de deur, nu helaas niet en zijn al in veel top restaurants geweest, Rob kan zich meten met de beste koks. Wij gaan dit zeker nog eens doen. In 1 woordt, TOP
Rob is erg goed bezig! Top kwaliteit en een zeer accuraat uitleg over hoe de gerechten klaar gemaakt moeten worden. De voorbereiding is zo goed dat de laatste stappen thuis een kinderspel is. Je krijgt een echt restaurant gevoel, maar wel in je eigen thuis. Chapeau!!
Topper onder de afhaalmenu’s. Een box vol kwaliteit met duidelijke instructies en ruim voldoende per persoon. Zeker voor herhaling vatbaar. Een culinair cadeautje in deze bijzondere tijd!
Heerlijk gevarieerd en lekker gegeten, zowel voor vleeseters als vegetarisch een aanrader. Tip: doe de sla in een zak met lucht zoals in de supermarkt En de gasten vonden de wijn ook HEERLIJK !
Dit weekend heerlijk genoten van de culinaire kunsten van Sjef Rob. Een ware smaaksensatie! Zeker voor herhaling vatbaar!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid