facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sjaba - Wellness

Sjaba - Wellness

Info

Unieke behandelingen om heerlijk te ontspannen,tot rust te komen ,stress te verminderen en voor een betere gezondheid.

Geschiedenis

Sjaba wellness is een massagesalon met goed opgeleide masseuses die diploma's hebben op Nederlands en internationaal niveau.

De massagesalon is gelegen in de wijk Mierlo-hout van de gemeente Helmond en is dus ook nog steeds goed te bereiken voor de plaatsen in de omgeving van Eindhoven.

Bij Sjaba wellness bieden we de volgende behandelingen aan; Ontspanningsmassage, Deep Tissue massage. Naast de massages kunt u ook genieten van onze unieke gezichtsbehandelingen en manicure & pedicure behandelingen.

Heeft u ook zin om even heerlijk te ontspannen? Bel ons of maak een afspraak via onze website www.sjaba.nl

Tot ziens bij Sjaba wellness



"Unieke behandelingen om te helpen te ontspannen, tot rust komen, stress te verminderen en voor een betere gezondheid en uitstraling.Bij Sjaba wellness verzorgen we opmaat gemaakte massages die aangepast worden naar ieders behoefte. Wil je een stevigere massage, meer ontspannend of iets daar tussenin? Wij zorgen dat jij altijd de juiste massage krijgt.Ben je opzoek naar een schoonheidssalon in Helmond?Met 6 gezichtsbehandelingen die we verzorgen met de producten van [ comfort zone ] is er voor iedere huidtype een passende behandeling.Massage en gezichtsbehandelingen zijn ook te combineren!Wil je gezellig met z'n tweeën komen? Sjaba wellness biedt duo massages en gezichtsbehandelingen aan. Je hoeft niet perse hetzelfde te kiezen."
Adres: De Hoefkens 1, 5707 AZ Mierlo-Hout, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0615041690
Stad: Mierlo-Hout
Route: De Hoefkens 1
Postcode: 5707 AZ



op zoek naar gerelateerd: Voetmassage Helmond, Massage Molenstraat Helmond, Sportmassage Helmond, Massage Eindhoven, Zwangerschapsmassage Mierlo, Massage dierdonk, Thaise massage, Massage Helmond Brouwhuis
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Eerste keer geweest voor een massage en ze weten wat ze doen. Je kan zelf aangeven hoe intense het mag wat fijn is. Ook fijn ontvangst.
Top, hier nu 2x geweest en kom zeker vaker terug. Massage gehad nek, rug en schouders, eerste dag na behandeling flink last gehad maar was van te voren al gewaarschuwd. 2de dag voelde alles lekker soepel. Bedankt en tot over een paar weken.
Complimenten voor dat jullie alles hebben mogelijk gemaakt om ons een fijne dag te maken. We hebben enorm van de massage genoten. Ondanks de grote afstand gaan wij zeker weer terug komen.
Geweldig saloon. Ging nu voor de 2de keer voor de nek, rug en schouders massage. 1ste keer was ik bij Irma en nu bij Manich. Beide zijn geweldig. I'm telling you. Ik kan niet wachten voor de derde keer. Supreme
Voor de eerste keer hier geweest. Echt heel vriendelijk & kundig personeel. Heb een massage gehad: de beste die ik ooit gehad heb, wow!! Ze hebben er een nieuwe klant bij. Ga hier nog vaker massages en andere behandelingen boeken :
Ontzettend goede massage gehad! Deed pijn omdat mijn nek en schouders erg vast zitten, maar dit helpt wel! Lieve en ervaren mensen die er werken. Ik ga snel weer terug.
Bij sjaba kun je terecht voor heerlijke massages. Nu een paar keer geweest voor rug klachten en de massages zijn echt een geschenk om mijn spieren weer losser te maken. In het nieuwe pand wordt je gastvrij ontvangen. Ik ga gauw weer een vervolgafspraak maken!
Een echte aanrader...deep tissue en ontspanningsmassage gehad en ik voel me na 90 minuten al een heel ander mens.Mooie salon netjes en verzorgd en zeer klantvriendelijk.Heb meteen na behandeling een nieuwe massage geboekt. Mooie
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid