facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sjaak Janssen Dierplaagbeheersing & Riool Inventarisatie

Sjaak Janssen Dierplaagbeheersing & Riool Inventarisatie

Info

Dierplaagbeheersing & Riool Iventarisatie

Geschiedenis

Voor het bestrijden van alle soorten dierplagen, bent u bij ons aan het juiste adres. Denk hierbij aan: knaagdieren, insecten, wespen, mollen, bed wantsen, etc . Deze soorten kunnen veel problemen veroorzaken, zowel voor de gezondheid, als aan materialen.

Wij onderscheiden ons van andere ongediertebestrijders op het gebied van deskundigheid, techniek en ervaring. Dit blijkt uit de verschillende technieken die wij weren c.q. hanteren bij het bestrijden van dierplagen.

Tevens zijn wij gespecialiseerd in het uitvoeren van een ratten onderzoek d.m.v. een camera inspectie en / of een rookgasdetectie.

Adres: De Steeg 20, 6333 AP Schimmert
Telefoonnummer: 0455656130
Stad: Schimmert
Route: De Steeg 20
Postcode: 6333 AP


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Recensies
Deze mensen komen hun afspraken niet na! Een week geleden zouden ze een wespennest komwn ruimen. Deze afspaak bellen ze af. De afspaak verplaatst naar een week later. Bij deze afspraak zijn ze niet komen opdagen! Ze hebben niets van zich laten horen. Ze vertelden mij dat ze mij gebeld hadden. Echter heb ik niet een gemiste oproep! Direct een ander bedrijf ingeschakeld en die komen voor dezelfde prijs en dezelfde dag nog!
Contact genomen ivm wespennest. Omdat we enkele dagen vakantie hebben, gevraagd om snel te komen. Ze konden direct dag komen. Heb nog afspraak een uur moeten verplaatsen, was geen probleem. Zijn gekomen en hebben goed uitleg gegeven hoe de bestrijding werkt. Top firma met top kennis.
Goede service, weet waar hij mee bezig is
Deskundig en snel geholpen met onze wespenoverlast
Goede service
Perfecte snelle service, zeer vakkundig en professioneel bedrijf
Reageert snel aardige man alleen het rapport met bijbehorende filmpje is slecht
Belt netjes terug, en geeft duidelijke uitleg
Hebben goede koffie
Snelle en gedegen service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid