facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sizo the Signing Company

Sizo the Signing Company

Info

Sizo is een van de grootste signingbedrijven in Nederland. Een bedrijf dat werkt voor bekende namen. Van Mediamarkt tot Bever. Van Praxis tot Plus. We leveren het complete signingpakket: lichtreclame, gevelbelettering, autoreclame en andere eyecatchers.



"Sizo Group bestaat uit: SIZO SIGNS - The Sign Contractors, L2L Ledscreens - Digital Signage Solutions, SIZO Identity - Workwear & Incentives en SIZO Service - Maintenance & Repair."
Adres:
Telefoonnummer: +31103130200
Stad: Rotterdam


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Sizo vacatures, L2L, Timo van der Want
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ByJootje ByJootje 8 km Ik Jootje, maak wegwijzers ..naambordjes...tekstborden...geboorteborden...huwelijksbo...
WorldClamps WorldClamps 12 km WorldClamps is een jong bedrijf op de sign markt, voortkomend uit Rotterdam Rigging B...
Bosman reklame Bosman reklame 12 km Werk netjes gedaan. Denken goed mee. Vriendelijk contact
Recensies
Top firma Leveren kwaliteit Zeer goed personeel
Wij, Eco-Runner Team Delft, zijn ontzettend blij met het resultaat van onze aanhanger! De samenwerking met Sizo Group is erg soepel verlopen, ze waren erg behulpzaam gedurende het gehele process. Bovendien werken ze professioneel en merk je dat ze weten wat ze aan het doen zijn! Tot onze grote schrik waren we zelf een zijde van de aanhanger vergeten, maar Sizo Group heeft ons meteen geholpen dit op te lossen, ontzettend bedankt! Nu kunnen wij helemaal in stijl de weg op en zijn we overal goed te herkennen, super.
Sizo heeft onze Berlingo voorzien van een heel mooi Jarige Job jasje. Dankjewel Sizo Group voor het prachtige resultaat!
Deze fantastische beurswand samen met de mensen van Sizo ontwikkelt, zodat we op beurzen onze ruimte beter kunnen indelen, met een hele mooie verlichte signing! Ook de service die ze boden voor het installeren van de wand, werd erg gewaardeerd!
Wat heeft Sizo Group onze keuken prachtig gewrapt! Ben er super blij mee. Sympathieke gasten en alles heel netjes gedaan. Mijn keuken ziet er weer uit als nieuw.
Na het doen van een sponsoraanvraag voor het maken van een promotiedoek voor een tiny forest, kreeg ik direct een enthousiaste reactie. professioneel resultaat en uitstekende communicatie
Mede dankzij SIZO is ons nieuwe Service Course een echte experience geworden!
Fijne service en goede communicatie. Leuk om mee samen te werken.
Erg begaan met de klanten en leveren een topproduct.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid